Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dozsabalint #217 üzenetére
Remélem, hogy nem, nekem nagyon bejönnek ezek a gombok.
-
gabancs
addikt
válasz
dozsabalint #217 üzenetére
Ha csak ez lenne a cél, sokkal kontrasztosabb színeket is belőhettek volna. Egy monokróm kijelző sokkal kezelhetőbb (szerintem). Nagyon be lehettetek tépve, amikor megálmodták ezt a csodát.
-
törölt tag
válasz
dozsabalint #164 üzenetére
Az akksi nagyon jó hír! Bár elsősorban szerintem a készenléti (alvó) állapotban levő fogyasztáson kellene kicsit még reszelni, mert amennyire nem szeretem a szifont, meg az ipad-et, de azokat ha nem használtam, és csak ültek az asztalon, akkor mégfél nap múlva vagy egy éjszaka múlva is csak 1-2%-ot esett a töltöttség, ehhez N4-alatt flight módba kell telnni a telefont, és még úgyis néha többet eszik. Vagy ipad flight módban egy hét alatt alig vesztett a töltöttségből, amit még nem igazán tudtam droidon produkálni semmilyen eszközömmel eddig.
-
válasz
dozsabalint #164 üzenetére
Akksival egyébként 25-30%-kal tovább bírja, mint a 4.4.4.
Na, ez nagyon jó hír!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- E-roller topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged