Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
válasz
pető bá' #1388 üzenetére
Oké, értem, hogy volt ilyen két évvel ezelőtt, de még mindig nem értem, miért jó az, ha a telefon kijelző alját eltakarja egy sáv három-négy gombbal - ettől eltekintve teljesen úgy néz ki, mintha egyszerűen elindítod az alkalmazást (pl. navigációt) a telefon kijelzőjén és arról használod?
Amúgy sejtem, valószínűleg azért lőtte le a Google 2021-ben, mert a használati adatok alapján látták, hogy rétegigény, kár vele foglalkozni.
-
kesztió
aktív tag
válasz
pető bá' #1183 üzenetére
Na, megkövetek mindenkit, akit esetleg megtbántottam, és jelentem, hogy mégis csak érdekelne az Android Auto (egy kis trükkel, természetesen, lásd majd lejjebb).
A gond az, hogy a konkrét implementálási koncepciót továbbra sem értem.
– Van ugye a fejegység, ami általában tud AA-t, de az enyém nem olyan, „csak” natív Androidos (Android 10).
– És van a telefon.Az én paraszti szoftvermérnök logikámmal akkor kellene
– egy fogadó (szerver) alkalmazás, ami a fejegységen fut és fogadja a telefonról a megjelenítésre váró információt és
– egy kliens alkalmazás, ami a telefonon futó szoftverek vizuális megjelenítését átirányítja a fejegységre.A Google Play-ből ezt az egy alkalmazést lehet letölteni:
Android Auto – Apps on Google PlayNos, a fenti alkalmazés a szerver, a kliens, vagy mindkettő? Én ugyanis azt olvastam, hogy az androidos fejegységet úgy lehet AA fogadóvá átalakítani, hogy a fenti alkalmazást fejlesztői beállításba kell tenni (developer options), és akkor megjelenik egy olyan menüpont, hogy Start Head unit server.
Ha ez az egyedüli mód arra, hogy a fejegységem AA fogadóvá változzon, eléggé gáz, mert minden újraindításnál kézzel kell elindítani a Head unit server-t, magyarul taknyolni kell Taskerben, hogy valahogy automatizáljam ezt a cuccot (ha egyáltalán meg lehet csinálni). Nem hiszem, hogy nincs erre könnyebb módszer, pl. nincs olyan, hogy a fejegységnek azt mondom, hogy mostantól AA fogadó akkor is, ha vénasszonyok potyognak az égből.Nos, hogy is van ez a dolog?
(Megj. a trükköm az, hogy egy Headunit Reloaded Emulator HUR alkamazással megoldható, hogy az Android Auto kliens és fogadó UGYANAZON a rendszeren fusson. Tehát a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad.)
-
Gabesz87
veterán
válasz
pető bá' #1160 üzenetére
Nincs semmi ilyen. Csak egy 1-2 soros üzenet, szerintem ilyamsi hogy adják engedélyt a nevjegyekhez pl. És csak tiltás vagy engedélyezés. Nincs olyan hogy csak egyszer vagy mindig.
De csinálok legközelebb mentést.
Emlekeim szerint az előző telonal nem kellett állandóan megcsinálni ezt. -
tyielow
aktív tag
válasz
pető bá' #986 üzenetére
Abban a hitben éltem, hogy mára már kiforrotta magát ez a smart switch, de ezek szerint nem.
A kábel hibátlan! Minőségi Delock, olyan USB2.0 fejjel, amit bárhogyan orientálhatok. Minőségi szöveg, jól illeszkedik, szorosan tart, stb. fél éves sincs. Nem fogok új kábelt venni basszus
Na de akkor tesztelgetni fogom a Carplay-jel, ha az megy, akkor az iphone lesz rákötve mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gyúrósok ide!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest