Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Katasztrófa ez a sygic navigáció! Megvettem, azt hittem milyen jó lesz, de tévedtem. Budapesten a lánchíd felől az Astóriánál balra akar kanyarodni, holott ott soha sem lehetett balra kanyarodni,
Gyakori, hogy a a mellékutcákból nem képes kitalálni, körbe körbe vezet, holott a tervezésnél megad egy útvonalat.
Az M7-esről Budapestre menet Törökbálintnál levezetett az útról, és onnan nem talált ki. A Bakonyban Dudar településről mentem volna Bakonyszenkirály felé, de a faluban oda vissza vissza vezetett, mindig megfordított a falu tábla előtt.
Ha a kijelölt útról letérek, akár 5-10 kilómétert is meg kell tenni, mire új útvonalat tervez.
Hiába jelzem a hibákat nem javítják!
Bármelyik ingyenes navigáció sokkal gyorsabban reagál, és nem téveszt ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sygic Mobile Maps 9 névre hallgató navigációs alkalmazás androidos verzióját teszteltük.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest