Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
Kétségtelen, hogy az érintős okostelefon a jövő, bár én még mindig a gombok híve vagyok.
-
-XadAnuX+
őstag
900 százalékos??
Ez valami brutális! Tudnak valamit rendesen. -
David75
őstag
Hát úgyis van rendjén hogy a legelőremutatóbb os-ek bővüljenek.Nem az ilyen sok idő alatt összehozott izzadság szagú unalmas egysíkú os-ek.

-
Integra
titán
szolgáltatós szoftver gányolós rulz..

-
kingabo
őstag
G1-ből eladtak 1 milliót, talán másik andriodos kütyü nincs is, azaz idén 5-6 gyártótól 9millió. A 900% nagyobb számnak tünt.

-
adam320
senior tag
79%-os bővülés... aranyos

-
DraXoN
addikt
Jó lesz ez az Android, főleg ha lesz majd egyszer szolgáltatófüggetlen változatban is (én nagyon reménykedem benne)
A képen lévő telefon meg egy szép formaterv nekem nagyon tettszik.. bár én qwertys típust szeretnék majd egyszer...
Ha a jelenlegi és hamarosan megjelenő választékokat nézem eddig a Pré tettszik, Jó nekem a WebOS-is. -
<NewL>
addikt
remélem lesz köztük szép is
... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ez mondjuk inább a túlzás kategória, kilencszeres helyett 900% mennyivel többnek tűnik. 
Nem azt mondják, hogy most van x db és mi 1 év alatt eladunk 9*x db-t, hanem simán 900%al növeljük az eladásokat, mert nagyobb a szám és viszonyítási alap sincs.