- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikroTikker
tag
Én is gondolkozok egy okostelefon beszerzésében, de annyira nem értek a témához.
Ahogy nézegettem a főbb tulajdonságokat - amik mondanak nekem valamit - egész szimpatikus lett ez az X8-as, meg jól is néz ki eléggé.
Meg árban is elég kedvezőnek tűnik - egyébként itt mennyire lehet árcsökkenéssel számolni, mármint az okostelefonok körében? Mert ugye az is egy szempont lehet, hogy mikor vásároljon be az ember, nehogy pont sikerüljön pár héttel előbb drágábban beszerezni valamit... (Jártam már így korábban, elég bosszantó tud lenni
)
Elég jó lehet ez a frissítés így olvasgatva az eddigi hozzászólásokat, meg számszerűleg is komoly ugrásnak tűnik, hogy 1.6 után 2.1-es lesz, de ez konkrétan milyen lehetőségekben jelenik meg? Milyen új alkalmazások futnak rajta majd ezután? (Mondjuk itt olyanokra gondolok, amiket sűrűn használ az ember)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest