Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AxBattler #295 üzenetére
Icon másik melohelyen van már, remélem megtalalja a számításait, anno beszélgettünk priviben mikor váltott. Nekem az utóbbi idők legjobb ilyen jellegű cikkirója volt és sokra becsültem, hogy páratlanul tenyszeruen fogalmazott elkerulve bárminemű találgatás vagy elhamarkodott következtetést.
rudirol semmi hírt nem tudok én személy szerint, egyszer csak eltűnt sajnos. -
satz18
őstag
válasz
AxBattler #182 üzenetére
[link]
Hirtelen ezt találtam. A 1080p teszt az pont arra jó, hogy kijöjjön a CPU közötti különbség. High end karikat is érdemes rajta tesztelni mert van aki 1080p 144 Hz-et preferálja 4k60 fpsel szemben.Amúgy aki nem legalább egy i7 8700K val teszteli a GPU-kat az teljesen komolytalan. A Ryzen egy nagyon jó CPU család, nagyon jó ár/érték aránnyal, de most itt GPU tesztről beszélünk, ahol azt a CPUt kell használni, ami a legtöbb fpst kicsavarja a GPU-kból.
-
válasz
AxBattler #182 üzenetére
2.5 éve, hogy elstartolt a DX12, és még mindig azon megy az őrjöngés, hogy miért van kevesebb DX11-es játék a tesztben?
Há' mee' bunda(Spart)aaaaaaaaaaa!!!(#183) b.
Igen, néhány FPS előnye valóban van az i5-nek, de magas felbontáson / részletességgel ez minimálisra csökken, és általános- és munkafelhasználást is figyelembe véve már jobb csomagot kapunk a Ryzen-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gaming notebook topik
- Éjszakai műszak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- LEGO klub
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest