- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Ja értem, köszi a gyors választ.
"Mert fájna a kisebb kártyáknak."
Ez most valami vicc? Ennyi erővel minden játéknál ki lehetne kapcsolni valamit, ráadásul vannak olyan játékok is, melyek sokkal alacsonyabb tempót adnak így is, mint a Showdown aktivált GI-el."De felezd meg az eredményeket és megkapod a GI tempót."
Legfeljebb NV kártyákon, Kepleren elhiszem, de az előző tesztetek pont azt mutatja, hogy a Showdown még aktivált GI mellett is nagyon jó sebességet produkál. Ha aktivált GI mellett a Radeon HD 7870 bírja a stabil 60 FPS-t, akkor erősen kétlem, hogy a kistestvére, a 7850-es csak 30 FPS-re lenne képes. Emellett még te magad is mondtad, hogy idén a Showdown kapott egy olyan javítást, mellyel a játék nagyon begyorsult aktivált AL és GI alatt. -
huskydog17
addikt
Egyszer már kérdeztem, de akkor nem kaptam választ, így remélem nem gond, ha most újra megkérdem:
Oliverda és Abu: A Dirt Showdown le lesz lecserélve majd Grid 2-re?A másik és egyben új kérdés: A Dirt Showdown-ban miért lett kikapcsolva a GI?
Új hozzászólás Aktív témák
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest