- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Ráadásul bedobhatod a hátizsákba is.
Jók az ilyen tesztek. Jöhet még. Esetleg duron teszt...
(Ez a korszak nálam valahogy kimaradt. p3-asok is csak az utóbbi 3-4 évben járnak nálam.)
Az amd-nek valahogy mindig voltak nagy dobásai. Hátha most is jön egy.Olvastam a hszeket: az abit mániádat meg tudom érteni. Az utóbbi 2 nagygépem nekem is abit alapú. nf7 (ismerős?
) és kn8. Mondjuk ez utóbbi valahogy nem az igazi. Az elrendezés tervezése valami borzalom. Alig férek benne.
Amit azért furcsállok, hogy ilyen írásokkor mindenki nosztalgiát emleget. Szerintem meg egy csomó mindenre jók még ezek a gépesek. Házi torrent letöltőnek pl. k6-2 128 megával még sok is.
Szabad szoftveres vonalon van egy csomó jó cucc rá. Debilánnyal pl. ideális letöltőt lehet építeni. Meg ott a tűzfal amit említettem. De ha egy egyetem pölö ingyen jut egy csomó p3-hoz (akár elő is fordulhat) olyan klasztert épít, hogy ihajj..
Megasztán kicsi "konyhai" netezős, mp3 gépnek nincs jobb.
Én pölö most építek (jóvan épül mán vagy egy fél éve) htpc-t (!!!) p3 alapokon. Lazán viszi az avit meg a dvd-t. Más nekem momentán nem is kell.
Egyszóval - nem ömlengek - nevezhettek őskövületnek, de nálam a p3-ak még legalább egy évig (következő nagygépig) biztosan használt technológia lesz. Mert elég és számos utolérhetetlen előnye van. -
Vladi
nagyúr
Az milyen: "Intel Pentium3 450Mhz" meg "Asus P3b-f" ezzel gyakorlatilag leírtad a letöltő gépemet.
Érdekes teszt: egyik oldalról szomorú, hogy az amd procik elég gyengusak benne,
másrészt azért nem ugyanaz a két kategória szerintem. Előbbi azért mégis csak socket7-es holmi. Azért a p3 az intel egyik legjobb procija volt.
Így viszont szépen teljesítenek az amdok.
Én anno intel 166-al kezdtem 32 mega társaságában. Később ment bele még 64 mega ram és amd 350. Ég és föld a kettő.
Van egy csomó lomom abból a korból. Nemrég egyik havernak össze is raktam egy viszonylag működőképes gépet régi kacatokból.Egyébként volt sok előnye azoknak a gépeknek a maihoz képest: jóval alacsonyabb fogyasztás, kicsi méret, jóval nagyobb kompatibilitás mint ma. (p1-re értve)
Azért lehet még feladatot találni nekik manapság is. Én már tervezgetek egy ideje egy p1 alapú hardveres tűzfal/router gépet. Nem biztos, hogy van értelme megépíteni (idő sem biztos hogy lesz rá) de érdekes lehet. Kb 4* lenne nagyobb, mint a mostani router és ha nagyon megszorítom tán még kevesebbet is fogyaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Hegesztés topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest