- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Értem.
A shader-ek különböző mértékben képesek befolyásolni a kép minőségét, olykor elég ütős javulást lehet elérni bizonyos kombinációkkal. Ezekről a shaderkekről itt olvashatsz részletesen.
"gyűlölöm a 16:9 és társai kombinációkat"
Hajjajj, akkor vajon mit szólnál a 2.39:1 arányú filmekhez? Én egy 16:10-es arányú monitornál agyf*szt kapok az olyanoktól. Egy 4:3-as monitornál akkor te csak egy kis vékony csíkban látnád a filmet.
Amúgy elméletileg nem létezik olyan film, amely kifogna rajta, mivel az UVD3 motor elég brutális lett. Amelyik HD filmmel mégse tud mit kezdeni, azt sürgősen el kell felejteni.
-
huskydog17
addikt
Hű, nagyon szépen köszönöm ezt a bemutatót, pont erre voltam kíváncsi!
Nem túlzás 8 GB RAM egy Brazos gépbe?Úgy láttam, hogy szépen viszi az 1080p-t még YouTube alatt is, végig folyamatos volt. A Killa Sample-t is gyönyörűen viszi, na persze miután bezártad a Firefox-ot, de én úgyse nézek egyszerre több videót, főleg ha az egyik Flash. Én úgy gondolom a videó alapján, hogy mindennapos használatra (kivéve játék) abszolút tökéletes, gond nélkül lehet vele internetezni, filmet nézni, de még régebbi játékokkal sem lesz gond szerintem. Amúgy örömmel vettem észre, hogy MPCHC-t használsz. Ennél próbáltál shader kombinációkat is használni? Az indított videók (a Killa-n kívül) 720p vagy 1080p volt?
Milyen felbontásban volt a monitorod?
-
egész jó a sebessége
én mondjuk 4g ram árát inkább egy ssd-be öltem volna és a firefox helyett chrome+smooth scroll extensiont használnék (netbookon szoktam le a rókáról, lassan minden gépemen kiváltom...)
ha behal a mostani htpc-m, szerintem az addigra 14-18k környéki brazosra fogom lecserélni... a silverstone atx ház is megy a levesbe, akár milyen szép is a szálcsiszolt előlapja: a méret a lényeg = legyen kicsi
-
ló úr
őstag
Egész jónak tűnik a kis cuccos,véleményedet róla el tudnád mondani nekem privátban? Anyuéknak tervezek egy ilyennek a beszerzését,de azért kéne egy kis biztatás is,h net+filmezés,akár full HD ban is+ mindennapi használat mellett amit szülők csinálnak elég e ez? Nem túl döcögős e a cuccos ehhez.Bár ahogy a videódon láttam teljesen korrek
-
Tir Na Nog
csendes tag
Ebben a fogyasztás a lényeg. Ideális felhasználási területe a 0-24 órában működő gépek. Mondjuk torrentre - természetesen csakis Linux disztribúciók letöltésére.
Villanyszámlát is spórol, nyáron pedig nem fűti tele a szobát az anélkül is 40 fokban. Jók ezek, főleg az AMD meg az ION-os gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- XPEnology
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest