Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PuMbA

titán

válasz AtHoS #420 üzenetére

Működik a billenytű,csak akad tőle a gép 10mp-enként meg valamikor 5mp-ig nem reagál semmire.Ha bemegyek jegyzettömbbe és nyomva tartom az A betűt mindig írja simán a szaggatásig aztán megáll,majd egybe kipakol sok A betűt.Játékok is játszhatatlanok mert akad,csak a film megy rendesen,mivel filmnézés közbe nem nyomogatom a bill-t.

• PuMbA

titán

válasz AtHoS #413 üzenetére

Pl. ennek a csavonak kifagy a gépe hardveres gyorsítás alatt mint nekem,néha még BSOD is [link]
    ez megint érdekes,hogy ati hotkey poller miatt szarakszik a lejátszás és 100%os prochasználtságot csinál
    [link]

[link]
    lehet fel kell tennem a vistát,mert itt azt állítják azon jobban megy a hardware acceleration,arról nem is beszélve ,hogy a PH tesztben is Vistával teszteltek

de PH-n is vannak esetek:
    -nekem miota meghalt az int. hálókártya, azóta rendesen mukodik a tv tuner kártya ebben a lapban vista alatt
    -Beszereztem egy 780Gs Giga lapot, a DS3H jelzésűt. Arra lennék kiváncsi, hogy ha van valakinek ilyen lapja, hogy neki is 92fokot ir e a Everest alaplapi hömérsékletnek??
    -De mint említettem, az X800GTO-m kérdés nélkül ráállt az optimális 1360-as felbontásra, a HD3200-at pedig tökmindegy, hogy D-sub-on vagy HDMI fenyegetem, nem bírom megerőszakolni. Ez már tuti, hogy nem az én bénaságom, itt hw vagy sw probléma van. Arról nem beszélve, hogy a neten szétnézve többen is szívnak ezzel.

nekem meg pl. azt írja az Everest,hogy a 12V-os ágon 5V jön

egy ősrégi VIA lap is rendesen kibírja irni az adatokat,ez a húdeszuper chipset meg random generál valamit aztán annyi :C BIOS-ban is hülyeségeket ír ki nekem CPU hőmérsékletre

Új hozzászólás Aktív témák