- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Működik a billenytű,csak akad tőle a gép 10mp-enként meg valamikor 5mp-ig nem reagál semmire.Ha bemegyek jegyzettömbbe és nyomva tartom az A betűt mindig írja simán a szaggatásig aztán megáll,majd egybe kipakol sok A betűt.Játékok is játszhatatlanok mert akad,csak a film megy rendesen,mivel filmnézés közbe nem nyomogatom a bill-t.
-
PuMbA
titán
Pl. ennek a csavonak kifagy a gépe hardveres gyorsítás alatt mint nekem,néha még BSOD is [link]
ez megint érdekes,hogy ati hotkey poller miatt szarakszik a lejátszás és 100%os prochasználtságot csinál
[link][link]
lehet fel kell tennem a vistát,mert itt azt állítják azon jobban megy a hardware acceleration,arról nem is beszélve ,hogy a PH tesztben is Vistával teszteltekde PH-n is vannak esetek:
-nekem miota meghalt az int. hálókártya, azóta rendesen mukodik a tv tuner kártya ebben a lapban vista alatt
-Beszereztem egy 780Gs Giga lapot, a DS3H jelzésűt. Arra lennék kiváncsi, hogy ha van valakinek ilyen lapja, hogy neki is 92fokot ir e a Everest alaplapi hömérsékletnek??
-De mint említettem, az X800GTO-m kérdés nélkül ráállt az optimális 1360-as felbontásra, a HD3200-at pedig tökmindegy, hogy D-sub-on vagy HDMI fenyegetem, nem bírom megerőszakolni. Ez már tuti, hogy nem az én bénaságom, itt hw vagy sw probléma van. Arról nem beszélve, hogy a neten szétnézve többen is szívnak ezzel.nekem meg pl. azt írja az Everest,hogy a 12V-os ágon 5V jön
egy ősrégi VIA lap is rendesen kibírja irni az adatokat,ez a húdeszuper chipset meg random generál valamit aztán annyi
BIOS-ban is hülyeségeket ír ki nekem CPU hőmérsékletre
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest