Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Macrodroid
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
Hello, hát tényleg "botrányos" volt néhány akciós termék készlete, bőven nem ültem egész nap a gép előtt, de amikor éppen rá tudtam pillantani, láttam, hogy az éppen vágyott stuffot már elvitték. OK, OK, a hírverés megvolt, ingyenebéd sehol sincs.
Azért az 1 terás külsős SSD-n száz euróért gondolkoztam, el lehetett volna adni többért, de aztán abban maradtam, hogy a mostani élethelyzetemben nem állok neki seftelgetni, másra kell az idő.Azért pár kisebb apróságot be tudtam zsákolni, most már csak a gennyláda DHL-en múlik, hogy mikor kapom meg őket. Ma reggel itt járt a futár egy csomaggal, délután a postaládában volt egy értesítő egy másikról (ma egész nap itthonról dolgozom, szóval meg kellett volna találnia. Ráadásul csodálatos a logisztikai rendszerük, hogy nem egy futár hozta ki az összeset), a többiért meg gondolom majd mászhatok el az Arnulfstrasséra, mert meg sem próbálják kézbesíteni, csak egy értesítőt dobnak be a legtöbbször.

-
Stanlee
őstag
Nem néztem egész nap az ajánlatokat, örülök neki, hogy jó cuccokat tudtál bezsákolni.
Az volt a legnagyobb baj, hogy asszonypajtás gépét kellett használnom, mert az enyém befosott és vártam hozzá az alkatrészt amazontól, estére meg amikorra használhatóvá vált a gépem, már semmi érdekes nem volt, a WD-n kívül.
-
En jokat csemegeztem

PS4 259€, most vettem XOnet, szoval ez megy eladasra tobbert, de a Staurnos ar alatt... egy kis profit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
WD kulso HDD 1,5TB 55€, fincsi
LG 21:9-es monitor. Ez bombajo huzas volt, kozel 300€-val volt olcsobb, mint akarhol mashol. Ezt is eladasra vettem.
Igazabol magamnak semmit sem talaltam a kulso HDD-n kivol, a legtobb cucc kacat volt
Ja, vettem meg palacsintasutot, mosoport meg oblitot ocsoje

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch monitor garanciával
- ThinkPad P17 Gen2i 17.3" 4K UHD IPS i9-11950H RTX A4000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Star LC-24 vagy ahhoz hasonló nyomtatót keresek alkatrésznek (LC-10)
- Corsair Elgato Stream Deck Mini
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azért az 1 terás külsős SSD-n száz euróért gondolkoztam, el lehetett volna adni többért, de aztán abban maradtam, hogy a mostani élethelyzetemben nem állok neki seftelgetni, másra kell az idő.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)