- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- De mennyi az annyi?
Új hozzászólás Aktív témák
-
scapegt
őstag
Köszönöm a segítséget
Az alkalmazást sikerült beállítani, a Samun teljesen máshol volt, de meg lett, bár a multitaskot nem találom.
Számlapot nem a Zeppen keresztül tettem rá, hanem az általad korábban linkelt appokon keresztül, szóval az már meg volt, köszönöm Nagyon hasznos, hogy belinkelted,nem tudtam, hogy vannak ilyenek is. Csak amiatt írtam azt, hogy a Zeppben már vannak árak, mert valaki nagyon elégedetlenkedett és emiatt vitte vissza ezt a szupi órát
Lehet, hogy kerékpározásnál kikapcsolom majd az elfordításra felvillanást, bár tény, hogy néha jól jön, csak fölöslegesen merül az óra.
erzol: azt pont kikapcsoltam, mert zavar, ha fölösleges ikonok vannak a notibarban Viszont jelentem, hogy összeszokott az óra és a telefon és működik az, hogy ha a telefon kijelzője megy, akkor az órára nem mennek át az értesítések, szóval minden remek!
Egy dolgot vettem észre, hogy egyszerre kb 5-6 értesítés futott be az órára tegnap több alkalommal is. Ez nem tudom miért van, de belehalni nem fogok
Még egyszer köszönöm a hozzászólásokat!
-
baitsee23
őstag
50000huf. A garancia 2-3 hete ketyeg. Az egyébként nem különösebben érdekel, mert számtalan Xiaomi terméket vettem már, többet külföldről is. Soha sem kellett őket szervizbe vinni. Illetve egy telót, de az én hibámból.
De lehet, hogy nem is ezt veszem, hanem egy másikat 45000-ért. Az bontatlan, csak nincs hozzá gari. Az Aliexpressről is rendeltem volna akár, de még itthon is van olcsóbban sok helyen.Samsung Galaxy S24
-
baitsee23
őstag
Köszi!
Azt honnan lehet tudni, hogy global verziós-e egy óra, ha még bontatlan a doboza? Rá van írva?
Találtam egy magánhírdetést egy 2 hetes óráról - nagyon jó áron. Azért adják el, mert nem tud magyarul - állítólag - de magyar (neves) webshopos vásárlás volt. Nem is használták egy percig sem.Samsung Galaxy S24
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest