- Google Pixel topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
scapegt
őstag
Köszönöm a segítséget
Az alkalmazást sikerült beállítani, a Samun teljesen máshol volt, de meg lett, bár a multitaskot nem találom.
Számlapot nem a Zeppen keresztül tettem rá, hanem az általad korábban linkelt appokon keresztül, szóval az már meg volt, köszönöm
Nagyon hasznos, hogy belinkelted,nem tudtam, hogy vannak ilyenek is. Csak amiatt írtam azt, hogy a Zeppben már vannak árak, mert valaki nagyon elégedetlenkedett és emiatt vitte vissza ezt a szupi órát
Lehet, hogy kerékpározásnál kikapcsolom majd az elfordításra felvillanást, bár tény, hogy néha jól jön, csak fölöslegesen merül az óra.
erzol: azt pont kikapcsoltam, mert zavar, ha fölösleges ikonok vannak a notibarban
Viszont jelentem, hogy összeszokott az óra és a telefon és működik az, hogy ha a telefon kijelzője megy, akkor az órára nem mennek át az értesítések, szóval minden remek!
Egy dolgot vettem észre, hogy egyszerre kb 5-6 értesítés futott be az órára tegnap több alkalommal is. Ez nem tudom miért van, de belehalni nem fogok
Még egyszer köszönöm a hozzászólásokat!
-
baitsee23
őstag
50000huf. A garancia 2-3 hete ketyeg. Az egyébként nem különösebben érdekel, mert számtalan Xiaomi terméket vettem már, többet külföldről is. Soha sem kellett őket szervizbe vinni. Illetve egy telót, de az én hibámból.
De lehet, hogy nem is ezt veszem, hanem egy másikat 45000-ért. Az bontatlan, csak nincs hozzá gari. Az Aliexpressről is rendeltem volna akár, de még itthon is van olcsóbban sok helyen. -
baitsee23
őstag
Köszi!
Azt honnan lehet tudni, hogy global verziós-e egy óra, ha még bontatlan a doboza? Rá van írva?
Találtam egy magánhírdetést egy 2 hetes óráról - nagyon jó áron. Azért adják el, mert nem tud magyarul - állítólag - de magyar (neves) webshopos vásárlás volt. Nem is használták egy percig sem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megnyerő minimalizmussal és sokrétű szoftverrel ugrik szintet az Amazfit – de hova?
- Google Pixel topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Philips LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest