- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
válasz
#65675776 #41 üzenetére
Elismerem, hogy van pár terület, ahol szinte nélkülözhetetlen, de hétköznapi használatban alig van rá már eszköz (sajnos). A mostani gépemet is úgy vettem, hogy előlapi firewire meg minden, aztán ha akarnék, sem tudnék mit rádugni. Pedig tény, hogy professzionálisabb az USB-nél, főleg a proci kímélése miatt. Az E-SATA viszont szerintem korrekt megoldás a firewire-rel szemben.
Pedig egy firewire-ös, 64gigás pendrive-t beújítanék.
Kár, hogy bekavartak a kétféle csatlakozóval... (4 és 6 pin)
-
marcias
őstag
válasz
#65675776 #39 üzenetére
Sztem a mai lapokon a következő felesleges dolgok vannak: floppy, pata, ps2, pci, firewire (vita tárgya lehet vkiknél), illetve külön ki lehetne emelni a számos szükségtelen feszültség támogatását is. Sztem ezek nélkül ma már szinte mindenki meglenne, és kisebb-olcsóbb lenne az alaplap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest