Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Összekeveritek a saját preferenciáimat azzal, amit leírtam. Nem igazán értem, miért nem világos, hogy nem arról van szó, én vennék-e ilyet. Nem vennék, de fel tudom fogni, hogy másoknak más fontossági sorrendben következnek a dolgok, és más kompromisszumra hajlandóak 1-1 fontosabb paraméterért. Éppen ezért nem írom be többször, hogy szerintem mennyire faxság a készülék, és hogy nehogy már más ilyet vegyen.
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #40 üzenetére
Azt se bánom, ha értelmezve elolvasod, amit írtam, és csak utána reagálsz...
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #32 üzenetére
Ez hülyeség, nyilván sokan örülnének egy lényegesen jobb minőségű képeket és videókat készítő telefonnak. A kérdés az, ki milyen kompromisszumot vállalna érte, illetve a hírben szereplő készülék mit követel cserébe.
Azért szóltam be, mert utóbbiról nincs elég info, az előbbit pedig nem részletezte, csak gúnyosan fikázott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PlayStation 1 / 2
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest