- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
agressiv
addikt
Elfelejtettem válaszolni, de ami késik nem múlik.
Szerintem két lehetőség van.
Az egyik, hogy a hűtő nagyon nehéz, ezért a mozgatható, csúszósines, vagy egyéb állítható felfogatás nem lenne képes a helyén tartani. Másik lehetőség, hogy egy profitorientált cégnek nem érdeke az, hogy egy terméke a bolygó haláláig kitartson, mert a közetkező generációt is el kell adni. Persze még akár lehet harmadik lehetőség az is, hogy mint mindenhol, itt is megvannak a szabványok és ehhez jelen esetben szerintem tartják is magukat és talán nem is fog változni, viszont amíg világ a világ, mindíg lesznek olyan gyártók akik tesznek a szabványokra és a saját fejük után mennek, vagy egy új szabvány kerül bevezetésre, amihez nem kizárt, hogy megvásárolható lesz a felfogató szerelék.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szerintem két lehetőség van.