- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
Ma szerzek be egy ilyet aranyszinben az lenne a kerdesem, hogy milyen a legutolso hivatalos android ra???
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Rusi
senior tag
Na, most megint belehúzott a telefon: feltöltöttem, ma van a negyedik nap, most 9%-on van, a kijelzőidő 13,5 óra(!), a beszélgetés kicsivel 1 óra felett, wifi és 4g állandón, és éjszaka is be volt kapcsolva offline-ra.
Mobilaréna (2010-2017)
-
-
Rusi
senior tag
Akkor most egy elég pontos akkuidőről tudok megosztani tapasztalatot. A telefon ma hatodik napja(!) működik a töltőről levéve, most 15%-on áll az akku és 12 óra kijelzőidő, illetve 2 órányi beszélgetés van benne. A WiFi és a 4G folyamatosan működött, egy SIM kártyával használva.
Mobilaréna (2010-2017)
-
Rusi
senior tag
No majd ha lesz róla részletes teszt (akár nálunk is), majd kiderül, mit bír és persze az akkun kívül mit nyújt és milyen minőségben. Addig viszont a P8 durván viszi a prímet. Egy ideje ezt használom saját telefonként (a jó öreg iPhone 4-em megtalálta új és valószínűleg utolsó gazdáját) és nagyon durva, mint bír. Most tartok negyedik napnál készenlétben, majdnem 6 óra kijelzőidő és 2 óra telefonálás mellett, folyamatos WiFi és 4G, igaz, csak egy SIM van benne, de azért még 55% van benne, szóval van azért benne eneriga rendesen.
Mobilaréna (2010-2017)
-
tamasee
csendes tag
Román cég, szóval felejtős a cucc.
-
DemonDani
addikt
Üdvözlégy Gionee Marathon M5
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Természetesen tudtam, hogy OLED a kijelző, TFT-nél akkor lehet spórolni, ha minél több pixel világos (nem kell árnyékolni a háttérvilágítást), az pont ellenkezője az OLEDnek.
A fekete-vörös a fekete-fehérnél is kevesebbet fogyaszt. Vagy ha már, akkor legyen fekete-sárga, az a szemnek majdnem ugyanolyan világos, mint a fekete-fehér, viszont pont a legkényesebb, és legtöbbet fogyasztó kék komponenst kíméli.
-
törölt tag
Tényleg nem akarok trollkodni, de sok év után sem értem ezt: "elvégre nagyon klassz, ha egy mobilon Full HD filmeket nézhetünk".
-
Crytek
nagyúr
Méretek, súly,amoled,aksi maradhat megfejelni valami új helioval ,3-4GB rammal ,64GB tárhellyel és jó is lenne a telefon.
Ez sajnos megint csak a majdnem sikerült kategóriaNext PC Upgrade: 2022
-
enginev3.0
félisten
Brutál akksi, na ilyet bevezethetnének minden gyártónál
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Fejvadi
nagyúr
Nem valami szép.
-
Mister_X
nagyúr
Az a baj, hogy kínai és nem húztad le, tehát magával értetődő, hogy a telefon mellé mellékeltem egy 5000 jüanos csekket is
Üzemidő amúgy tényleg világbajnok, én hasonló köröket futok töltőért 735-tel, igaz, a kijelzőidő kevesebb.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Hegasus
senior tag
-
kpal
nagyúr
Ilyen aksit a nevesebb gyártók mért nem akarnak,pedig ott lehetőségük.
-
Püpi
tag
A kinaiak biztos korrumpáljak a cikk
tiszteltiróját. Mert jókedvéböl biztos nem hordana össze ennyi hülyeséget.[ Szerkesztve ]
-
exelsior1
senior tag
Ezt kérem szépen FHD kalibrálható Oled-el, egy jobb procival (elég a Helio X10 bőven ), és jók is vagyunk
Galaxy S10
-
HoaryFox
őstag
Csak nekem szúrta a szemem a hunglish menü? Videón gyönyörűen látszik.
Nem dobtam összességében hátast tőle, középkategória egy nagy akksival megdobva. Inkább legyen gyakrabban töltőn a telefonom ennyiért, de többet tudjon. Az infra viszont piros pont, nagy gyártók rendszeresen "lefelejtik".
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
tixem
addikt
800as LTE-vel hogy áll a cucc?
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Rusi
senior tag
válasz GhanBuri Ghan #27 üzenetére
Elsiklottál azon információ felett, hogy ebben AMOLED kijelző van. Márpedig ott a fekete azt jelenti, hogy azok a pixelek ki vannak kapcsolva (ezért tökéletes a feketéjük), tehát a kijelző azon része egyáltalán nem fogyaszt semmit. Márpedig ha a kijelző nagy része fekete, akkor kvázi hasonló a helyzet ahhoz, mint ha egy 3 colos kis valami lenne rajta. Ja, és nem szürkeárnyalatos, hanem szó szerint fekete-fehér, csak ezt a két színt jeleníti meg ilyenkor.
tixem
Benne van a cikkben, hogy a 800-as LTE-t nem viszi (a chipset tudná, csak le van tiltva benne). Persze Budapesten simán megy így is, ez inkább vidéken lehet lényegesebb, mert ott sok helyen a 800-as frekvenciát használják.[ Szerkesztve ]
Mobilaréna (2010-2017)
-
judas13
addikt
Drága
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
$p@rr0w
őstag
Nehéz szavakat találni... 6000-es akksi... Ha kell bebikázod róla a kocsit is...
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Cannabis7
senior tag
Ez így tényleg vad, úgy látszik az akksik méretét már tudják kezelni ekkora kapacitásnál is, még a súlyán lehetne picit csiszolni, de azért ez így is szép. -
tixem
addikt
75 ezerért elég jó ajánlat, most azon rágódom, hogy érdemes e cserélni a lumia 820-at rá
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Napfénysüti
nagyúr
6000 mAh-ás akksi te jó ég. Nem semmi hogy ezt beletették, egész jó telefon lett bár az arcédulánál vasgaton fogott a ceruza.
Més que un club!
-
Beri78
őstag
mit nem adnék 4 napos készenlétért....
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
kengyel
nagyúr
A telefon tetszik, az aksiért jár a taps
kengyel
-
callmeakos
veterán
Ezen a telón érződik igazán, hogy ezt ésszel alkották meg. Volt mögötte koncepció, elképzelés, nem csak egy elhatározás, és random komponensek. Bravó. Azért az a 6000 mAh nem vicc, ahogy az a készenléti 4 napos üzemidö se.
All→M8
-
TCSZ
senior tag
Az akksiért egy nagy piros pont! Úgyan ilyen hardverrel nem lehetne egy 4,5 colos kiadású kis tesót piacra dobni? Van egy olyan érzésem, hogy szándékosan nem akarnak normális telefonokat csinálni....
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Ezt a szürkeárnyalatos energiakímélő módot nem értem, nincs több infó a képen, mintha csak az egyik komponenst használná, a piros fogyaszt a legkevesebbet, célszerűbb lenne egy csak piros csatornát használó mód is (persze nem a másik kettő tartalmát eldobva, hanem először szürkére alakítani, és onnan pirosítva. Gond lehetne persze az, hogy ez jobban használódna, mint a többi, viszont eleve a piros 'kopik' a legkevésbé, illetve a usernek tudnia kell, hogy ezután csökkenhet a piros intenzitása, használja saját felelősségre)
-
RegAti
csendes tag
-
Fred23
nagyúr
Egész jó teló. Én mondjuk egy E2 Jump-félének örülnék ( tehát legyen valamennyire vízálló ) jobb SoC-cal és fényképezővel. Az a baj az Allview márkával, hogy hasonló áron akarja kelletni magát, mint egy Samsung; annyit pedig egyelőre nem érnek szerintem. Mondjuk tény, hogy vannak egyedi ötleteik, amikért egyébként sok sikert kívánok nekik! Egyes készülékeiknek -mint ennek is- tényleg van létjogosultsága.
-
anubys1984
aktív tag
Ha valaki épen most vágyna rá, 25% kedvezménnyel kapni Black Friday alkalmából az emag-nál. 75-ért gondolom, hogy máris vonzóbb ajánlat.
Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012), Xiaomi RedMi Note 2 Prime (2016), Xiaomi Redmi Note 5 (2018), Poco X3 Pro (2022)
-
ctvagyok
őstag
Ennyiért már jobbat is kapni. És meg egy külső aksi is belefér az árba.
De amúgy nem tűnik rossznak. Elhiszem, hogy ennek is van közönsége. -
batai15
félisten
Brutális akku. Maga a telefon nem jön be, de remélem hogy a többi gyártót jobb belátásra készteti.
-
Aryon87
félisten
Par napja lett kesz a telo, csak ki kell hozassam Romaniabol, mert a nagyi itt telel, kivancsi vagyok mit csinaltak vele.. Sztem ugyanugy bedoglik tavaszra.. Sebaj, mar kineztem egy Meizu vagy Xiaomi telot...
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Graphics
Jómunkásember
Ezt a duplaaksist megcsinalhattak volna mar mas gyartok is.
Korrekt a tudas, kicsit magas az ara
-
BOBAKILL
őstag
Csak eljön az idő, mikor elkezdenek folyni Kínából az ilyen hatalmas akksis telefonok. Talán ha elég nagy lesz rájuk a kereslet akkor a "nagyok" is próbálkoznak majd ilyen megoldásokkal. Én például szívesen vennék hasonló akkumulátorral rendelkező készüléket, bár nem az allview-tól, hanem mondjuk a Honor-tól.
-
hemaka
nagyúr
Az akku ideje brutális, de nem kellene.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Aryon87
félisten
Allwiewet ne is nezzetek.. Nagy fos ugy ahogy van.
Nagymamam P5 Life teloja 3 honap utan szervizbe kerult.
Halk hangszoro, dadogo rendszer (csak skype), fel napos akkuhasznalat, majd teljesen meghalt a telefon...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
roli543
őstag
A nagyok most már léphetnének! Csak az a baj, hogy egyik nagy gyártó sem nézi a készüléket, nem figyelnek fel rá. A kisebb gyártóktól sokat tanulhatnának, sokszor anyaghasználatban, árban. és most már akkuban is!
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
félisten
Ha FHD kijelző lenne, az ár is teljesen elfogadhatónak lenne mondható.
Ezzel együtt nagyon örülök, hogy vannak telefonok, amelyek nem 'fél naposak', hanem tényleg hosszú ideig használhatóak. A kamera is pozitív, a SoC teljesítménye megfelelő középszinten, szóval nagyon jó kis telót hozott össze az Allview. Jöjjenek még ilyenek...
Nagy aksi kell inkább, nem QHD kijelző...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Csapoati
nagyúr
95-100 forintért nekem is kéne, ugyanennyi ezresért már nem.
Kár, hogy túlárazott, mert ilyen akksi mellett a HD és a közepes SoC sem akkora probléma. Mondjuk 60-65 ezerért lenne szerintem reális ajánlat.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Móci
addikt
Nem szépségdíjas a készülék, de az akksi határozottan tetszik.
Én azért szívesen használnám."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
konczy3
senior tag
Külsőre engem nem győzőtt meg, bár ennél a telefonnál nem is az a lényeg, a 6000-es akksi és hozzá a 9mm vastagság az már szinte mesébe illő ismerve a trendeket, a doboz tartalma is lenyűgöző, viszont az ár nekem nem tetszik raktak volna kevesebb dolgot a dobozba és lenne kicsit olcsóbb jobb ajánlat lenne!
Never Settle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest