Új hozzászólás Aktív témák
-
cer
tag
Mit használtál? Kihez mentél?
Nagyon kíváncsi vagyok rá, mert több éve foglalkozom HP-val, ezek mellett Dell, Lenovoval és Fujitsu-val 2 éve.
A HP-nál consumerre ( Pavilion ) ha nincs hozzá alkatrész visszaadják a pénzt - még a külföldinél is. Az üzletieknél még 7 éves gépekhez is van alkatrész. ( Talán még ennél öregebbekhez is, de eddig ez volt legidősebb. )Az eseted érdekes, mert Certificed HP szervizben nincs olyan amit nem lehet megoldani garanciális keretek között.
Tippelve szerintem egy maszekot fogtál ki vagy egy Tesco, Auchan -es vásárlás garanciális ügyintézését választottad, ahol bármi előfordulhat.Tehát nagyon kíváncsi vagyok mi lehetett a probléma.
-
zdanee
őstag
Ha többet keresel a gépen, mint annak az értéke (munkaeszköz), akkor a garanciával kitörölheted, olyan nincs, hogy rossz gép miatt 2-3 hét kiessen, szóval hiába van "ingyen" az a javítás, valójában nagyon sokba kerülhet, munkagépnél megéri még a garis gépet is pénzért, de jól és gyorsan megcsinálni (én ilyenkor szoktam új gépet venni, a régi meg mehet a szervizbe addig és utána az apróra). Amúgy egy 1-2 éves valóban üzleti gépre még további 2-1 év garinak kell lennie, alkatrészt pedig még 6-7 év után is találsz hozzájuk. T vagy X szériás ThinkPad, EliteBook, Latitude, ilyesmikról beszélek, ha van pöcökegér, már jó helyen keresgélsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged