Új hozzászólás Aktív témák
-
dsr
senior tag
Ezek aztán hasznosak
-
Peterson_
addikt
Nekem általában semmi bajom a gyári billentyűzettel.
Ha hülyeséget tanul meg, akkor közben ki lehet bármikor törölni.
A swype mondjuk elég rossz lett, de nem tudom, hogy ez vajon modell vagy droid verzió függő-e.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
nemlehet
őstag
Nem tudom, engem annyira nem zavarnak a hirdetések, lévén az ingyenességnek meg van az ára. Ettől függetlenül jól működnek a google cuccok (jó a youtube az egyre szarabb) és az, hogy eddig 0 forintomba került kárpótol.
Amúgy én néha szoktam használni, főleg vezetés közben. Elég jól megérti a dolgokat és amikor az ember kezei foglaltak, vagy nincs ideje gépelni akkor igen hasznos. Amúgy az lenne a jó, ha tanítható lenne a hangfelismerő. Pl 10x felmondasz egy hangmintát és azt beállítod pl a navira. Biztos van ilyen program de kár, hogy alapból nem tudja ezt a rendszer.
A T9 meg engem is a halálba idegesít.... Nem is értem hogy képesek használni az emberek. Két ujjal nagyon gyorsan lehet gépelni telefonon, feleslegesnek tartom. Inkább a swype de nekem az sem az igazi.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
kovadika
őstag
Egy normalis billentyűzeten be tudod allitani, hogy ne javítson, csak javasoljon. Mar ezzel is gyorsithatod a gépelést, de ha eleget tanult, akkor az auto correctet is lehet használni, mert hatékonyan mukodik. Persze ezeknél a swipe sokkal jobb. Nagyon gyorsan lehet vele "gepelni".
[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
Meg vagyok lepve, hogy van aki használja a gyári billentyűt.
Swiftkey, nagyon szépen tanul. Nem drága.s24U+15p
-
.mf
veterán
Ó de jó, még egy követő-megfigyelő, hirdetési felület. Google-ban lassan már csak kijelentkezve, privát módban lehet keresni, mert amit hozzád köt bármilyen keresőszót, utána minden felületről nyomatja az ahhoz kapcsolódó színes-szagos animált reklámokat a sima szöveges helyett.
Nem tudom, hogy mások hogy vannak vele, de nálam telefon beállításánál első dolgok közé tartozik a t9 és auto-javítás kikapcsolása. Míg addig eljutok, már addig is borzasztóan idegesítő, hogy folyton át akarja írni más szavakra amit írok.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
iMaverick
addikt
Sok hasznos újítás... Használja ezeket valaki egyáltalán? (Főleg itt magyar honban.)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
tothmaxy182
őstag
Swype-ot kéne beépíteni a gyári bill-be is, egy nagyon profi magyar szótárral. Addig maradnak a külsős billentyűzet appok... Gondolom nem csak nálam.
Minden szavam magánvélemény!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- OLED TV topic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Politika
- Anime filmek és sorozatok
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.