Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán

-
premete
veterán
Hogy megvilágítsam a kérdést, és mindenki tudjon kamu eredményt csinálni, ahogy cm és egyéb főzött romokban van: [link] Ezt kell telepíteni és mérés előtt elindítani, akkor ha előtte ilyen volt:

utána ilyen lesz, ennyit a "jobb szoftver rosszabb gépen mit tud" figurákról:

Szóval az új quadrant ugyanannyit ér, mint az elődje: semmit.
-
Telomanikus
senior tag
lg 3D alap rommal 2370
-
phoenix64
őstag
Sony Ericsson Xperia X8: 890 pont

-
Apika
addikt
Samsung Galaxy Note: 3849 (Gyári: 2.3.6)
-
premete
veterán
Persze, aki azt elhiszi, hogy egy romcserétől egy régi, egymagos processzor, 512 MB rammal, gyorsabb lesz, mint a modern, kétmagos, 1 GB rammal, annak javaslom, hogy 1.2-es celeronos gépre tegyen fel főzött windows 7-et a gyári helyére, akkor rögtön leveri a core i5-ösöket.
Esetleg a kocsimnak van soros port csatija, rátehetne valami szoftvert, amitől a 90 lóerőből 180 lesz, a fogyasztás 7 literről 3 literre csökken, és belekerül a négykerékhajtás is.
-
decoati
aktív tag
válasz
Altbrucke
üzenetére
ez jó, hasznos, köszi.
az AnTuTu-ban a proci és a memória értéke az órajellel arányosan javul, a grafikus teljesítmény nem változik, az SD r/w pedig romlik. (fixme nem tudom mi lett húzva, de ha a busz nem csak a proci szorzója, akkor ez reális)
a Quadrantban a proci túllövi az órajelváltozás arányszámát, (hogy ezt hogyan csinálja???
a mem alig javul, a grafikus teljesítmény pedig szinte órajel arányosan javul.
Érdekes... -
Altbrucke
tag
csináltam két progival mérést alapon, ill. húzva:

-
zsoltti
senior tag
Amúgy volt galaxy note-om, és tényleg dupla gyors a mali 400 chipset. Vissza sírom a teljesítményét. De hát nagyobb képernyő kellett :-).
Nemtudom a 3.2Hc fogja-e le ennyire, hát remélem csak az. Elvileg igérnek rá 4 Ics-t.
Nehogy már egy egy régi sgs lenyomjon egy dual core tabletet, de ha a szoftver ennyit dob akkor az nagyon jó hír azért, majd meglátjuk. -
zsoltti
senior tag
hehe ph!sok megehetitek a szavatokat, a vf tab 10 Ma! tvbe azt mondtátok h az adreno 220 erősebb mint a mali400 és be írtam, és akkor sem hitték, el most meg lemérik és több mint a duplája looool

-
Edge
veterán
Ebben tesztben egy 320x240-es felbontású 2 magos 1,5ghz-es cucc vihetné a prímet

Az a baj az összes bencheléssel, hogy a bencheket elrontja a sok különböző felbontás, nem lehet adott felbontáson tesztelni, így nincs is értelme a galaxy nexust összevetni egy sgs2-vel amikor kb. 25%-al nagyobb felbontáson fut le a nexuson mint az sgs2-őn. -
dani993
senior tag
válasz
Telomanikus
üzenetére
tessék

-
bepe79
addikt
Sajnos nem tudtam méricskélni, mert nincs iOS-es verziója.

-
premete
veterán
Egyébként is romot cseréltem, mert beletettem a most kiadott új at&t 2.3.6 4.5.141-esbe a magyar nyelvet, úgyhogy nem volt nagy meló a 2 teszt lefuttatása.

A cm7-ben használt I/O módosító cuccot külön is le lehet tölteni, "quadrant hack" néven, csak nem tudom, kit verünk át vele."Pelikán: Azért van egy kis rossz érzésem. Miért kell ekkora felhajtást csinálni? Mégiscsak becsaptuk az embereket.
Virág elvtárs: Ugyan, kit csaptunk be? Magunkat? Mi tudjuk, miről van szó. A kutatókat? Azok örülnek, hogy plecsni van a mellükön. A széles tömegeket? Azok úgyse esznek se narancsot, se citromot, de boldogok, hogy velünk ünnepelhetnek. Az imperialistákat? Ühüm, azoknak alaposan túljártunk az eszén. Nem szeretnék most a helyükben lenni! Kiadtuk a jelszót: legyen magyar narancs! És lett magyar narancs. Mi nem ígérgetünk a levegőbe, Pelikán." -
poller
tag
Kicsi Defymen (WIUI 2.1.20, 1100 MHz) a következők:
Total: 2038
CPU: 1557
Mem: 1870
I/O: 4943
2D: 442
3D: 1377Fura egyébként, mert anno CM7-el és régi Quadranttal volt már 2700 felett is

-
porse
őstag
Akkor leírom a kis péniszem méretét én is.
Galaxy gio, cm7, 844 mhz, total 1619 -
feliks
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Mégis ki és mit ne hinne el rajta, és főleg miért tenné..? Ezt a screenshotot én csináltam, a mai napon az topik írása apropójából, és érdekességként tettem közzé. Ha megnézed, az IO miatt lett magasabb az érték, a proci ugyanúgy kevesebb, ahogy várható volt, stb. Nemértem hol a problémád és pontosan mivel..

-
decoati
aktív tag
hát ha ez reális, én vagyok a római pápa
-
HaJózsi
aktív tag
Szuper
Galaxy S Plus (gyári 2.3.3):
1484 -
dani993
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Optimus 3D 1054mhz 3068 pont.
-
hallerlaller
addikt
válasz
r3v0Lut10n
üzenetére
igazad van, elnézést a hangnemért. én is ilyen voltam régen, de mostanra rájöttem hogy totálisan semmi értelme az egész quadrantnak, na nem szaporítom a szót, megyek is innét

-
sdd2
veterán
válasz
r3v0Lut10n
üzenetére
Én is lassan megszokom. Az igazság az hogy idejön a nagy egojával és osztja az észt mintha ő lenne itt a guru.
Legalább olvasná el az írásokat. Ez után is le fogom írni a véleményem. 
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
ott van alatta a magyarázat hogy mi mennyi, és nagyon jól látható hogy csak io-ra kapott extrém pont miatt került előbbre
pont az ilyenek miatt lett végre szerintem az alap verzióban is részletezve a pont amit kapsz (korábban csak a pro-ban volt leírva)amúgy inkább olvass vissza aztán megérted, feljebb ki lett minden vesézve normális hangnemben -.-
-
sdd2
veterán
válasz
hallerlaller
üzenetére
Most ez a program topikja, akkor itt most a program szerintit nézzük. Kötözködésed okát nem értem. Quadrant szerint ez így van viszont szerintem nagyon nem.
De látom itt már nem nagyon lehet ilyen hsz-okat írni mert kering a rémhír és leharapják az ember fejét.
De jó volt régen amikor még lehetett hasonlókat írni, de ma meg...
kungzi
Hidd el jól tudom, azt is jól tudom hogy mondjuk egy azonos hardverű Xperia Mini mért ver oda benchmarkban az Xperia Arc-nak mondjuk. Ott is pont a kijelző az ok.

(#77) r3v0Lut10n
Köszi hogy végre te is elmondtad neki, hátha megérti ha már lusta elolvasni 75 hsz-t.

-
hallerlaller
addikt
válasz
r3v0Lut10n
üzenetére
ja értem, ha a quadrant azt mondja hogy egy egymagos gép gyorsabb mint egy kétmagos akkor biztos úgy is van, "leveri" lol..
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
mi a hitetlenkedés oka ? io score különbözik csak a sima nexus s-től
(emiatt is került feljebb a ranglétrán, látszólag) -
sdd2
veterán
Igen erről beszéltem de ahogy látom itt mindenki letámad ez miatt, pedig már írtuk itt, hogy benchmark alatt és custom rom vs stock rom-ról van szó. Lehet inkább nem kellet volna ezt írnom mert most mindenki ezen fog rágódni.
(#71) hallerlaller
Látom az egészet nem érted. Mielőtt vita lenne zárjuk a témát.

-
feliks
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Ha jól sejtem, akkor erről..
-
spawn21
veterán
Galaxy R 3213
(gyári 2.3.5) -
lapujka
csendes tag
Öszintén, amikor a kiadott gyári beta romok esetén az újabb romban pont az működik rosszul, ami az előzőben tökéletesen működött, akkor sajnos képes vagyok ilyen fejeket vágni. Főleg mert informatikus vagyok és a munkatársaim pellengérre vannak állítva, ha egy program tesztelése során olyan modulokban jönnek elő hibák amik előtte jól működtek.
Mindegy ez kicsit off volt, elnézést.
Majd meglátjuk a hivatalos milyen lesz. Most viszont tényleg feltolom a CM9-et, végre van rá időm.

-
feliks
senior tag
válasz
r3v0Lut10n
üzenetére
Tisztában vagyok vele, pláne hogy a proci pontokban a fele kb a Galaxy Nexusénak, de azért nem lehet annyira elhanyagolható az IO sem, ha a gyári 4.0.3 néha ki tud készíteni a lassúságával(és az io-ra sem kapott sokat), a fenti rom pedig egyszer nem keltett bennem lassabb érzést, mint az S2-esem,(illetve már csak volt s2-esem) ami azért valljuk be szép teljesítmény egy mindenben feleolyan erős telefontól..

Amúgy ezért is tettem idézőjelek közé a "leveri" megfogalmazást, mert csak a pontszámok tekintetében érhető tetten, hogy leverné a kis Nexus S az utódot..

-
-
mumk1
addikt
Ki tudja melyik verzió értéke szerepel egyáltalán benne. Az is már a 4.0.4-es verziónál jár. Pont tegnap tettem fel egy GN-ra egy 4.0.4-es MoDaCo custom romot, majd délután méricskélek azzal is, szerintem nagyságrendekkel jobb lesz. Használatban nagyon gyors lett. Nem illik összehasonlítani, egy főleg a sebességre kihegyezett custom romot/kernelt egy inkább a stabilitásra hajazó gyárival.

-
lapujka
csendes tag
Szerintem hozná is a 4200-at, ha a 2D és 3D is hozná a mások által közölt SGS2 eredményeket. 2D-ben van akinek alap ICS-sel majdnem 3-szor annyit hozott mint nekem (más oldalakon nézelődtem).
De más ilyen progikban is gyengébb eredményeket hoz 2D és 3D-ben mint már embereknek.
Mondjuk működésre meg jó a telefon és ez a lényeg, bár azért még vannak problémák az ICS-sel, van még mit javítani rajta a samsung embereinek.
-
F-ECT$
titán
-
mumk1
addikt
válasz
r3v0Lut10n
üzenetére
Ugyan ezek az észrevételek nálam is. Sensation (ICS + Sense 3.6) 2700 és 3700 között szór össze-vissza. Van még ezen mit csiszolni.

-
lapujka
csendes tag
válasz
r3v0Lut10n
üzenetére
Teljesen rendben van amit leírtál. Ennyire nem érdekelnek a processzorok működési elvei. Így viszont nem meglepő, ha összevissza eredmények jönnek ki. A programot egyébként meg lehetne írni tényleg jobban, minden ilyen dologra felkészítve.
Mondjuk telefont nem ilyenek alapján kell venni. Ezek a tesztek teljesen lényegtelenek, ráadásul látszódik, hogy a 2D és 3D eredményem gyenge és ez az beta ICS miatt van. GB alatt teljesen hasonló eredményeket hozott mint más SGS2 tulajoknak.
-
Apika
addikt
Köszi az ajánlót és a tesztet!

-
sdd2
veterán
válasz
r3v0Lut10n
üzenetére
Antutu az megérdemelne.

-
r3v0Lut10n
senior tag
ezzel csak az a gond hogy io pontod dobja meg nagyon az összpontszámot :\
ha tényleges eredmény érdekel :
cpu, memory, 2d illetve 3d pontokat nézd össze. nem azt mondom hogy io felesleges, de abban nagyon sok mindennel lehet trükközni, lásd a hőskorban data2ext és társai
persze fontos, de bizonyos szint felett nem attól lesz már "gyors" egy készülék -
sdd2
veterán
válasz
r3v0Lut10n
üzenetére
Jobb lenne úgy ahogy mondod de nem mi vagyunk a fejlesztők.
-
Skynet258
veterán
Apropó eredmények! Ezen a téren három említésre méltó változás is van. A program immár sokkal részletesebb pontszámokkal bombázza a felhasználót, az AnTuTu-hoz hasonlóan az összpontszám mellett a számítási teljesítményt, a memóriakezelést, az I/O műveleteket és a 2D, illetve 3D grafika sebességét is láthatjuk a felületen.
Ez eddig is megvolt, csak a Pro verzióban.

-
r3v0Lut10n
senior tag
mert smp cpu-val rendelkezik
konkrétan a qualcomm 2 magos megoldásai ilyenek. alapvető különbség : neked mindig online (működik) a 2 mag, a terhelés függvényében pörgeti először az első, majd a másodikat egy adott %-os küszöb felett. aszinkron procinál úgy néz ki, hogy 1. mag on, 2. mag off alapjáraton. a 1.nek bizonyos %-os terhelésénél _kapcsol be_ egyáltalán a 2. mag és ráadásul különböző órajeleken futhat a 2 mag 
szóval nem kell nekem bizonygatni, értem mind2 működését, én csak arra hívtam fel a figyelmet hogy 2 magos qualcomm chipsetes telefonoknál ebből bizony gond adódhat ... mint a példa mutatja. és átlag júzert nem érdekli hogy egyébként meg ha kell tud többet, megnézi tesztet aztán hőbörög hogy háde' sz*r
csak azt nem értem miért nem lehet megoldani hogy teszt előtt pöccintse fel mind2 magot (konkrétan terhelje meg a telefont és utána - mivel már online használni fogja) és akkor ez ki lenne küszöbölve mint "eltérés".ja és ez csak a véleményem, nem észt akartam osztani, csak leírtam hogy miért gubanc ez szerintem

-
M.A.Z.
aktív tag
Nem sokat ér CPU mérésben, mert egyszer 1, másszor 2 magosnak látja a telót...
Nem hiszem, hogy nekem kellene kényszerítenem a telefont 2 magra, írják meg rendesen a programot, hogy bekapcsolja és használja. -
feliks
senior tag
Azért aranyos, amikor egy nem túlhajtott custom ROM-mal "leveri" a Nexus S a Galaxy Nexust..

NexusBeam 4.2.3CyberGR7-es rommal 1440mhz-n tovább javul a dolog:2712
-
Drótszamár
őstag
HP touchpad + CM 7. 2477
-
lapujka
csendes tag
Csináltam 3 tesztet és kicsit ma jobb formában volt a telefon, illetve most 3.-ra azért nagy volt az ugrás.
1. Total: 3943, CPU: 5822, MEM: 3895, I/O: 7781, 2D: 442, 3D: 1777
2. Total: 3940, CPU: 5798, MEM: 3823, I/O: 7959, 2D: 442, 3D: 1677
3. Total: 4090, CPU: 5737, MEM: 3903, I/O: 8608, 2D: 439, 3D: 1764Látszik, hogy az I/O ugrál nagyon, a 2D és 3D pedig nagyon gyenge. Valami még nem tökéletes az ICS-ben, legalábbis az én telefonomon. Mindjárt feltolok egy XXLPB-t és utána a legfrisebb CM9-et.
-
sdd2
veterán
Csináltam egymás után 5 futtatást.
1 futtatás: 1400
2 futtatás: 1411
3 futtatás: 1482
4 futtatás: 1408
5 futtatás: 1411Ezek után ment egy Antutu, ennek eredménye: 3066
-
lapujka
csendes tag
válasz
r3v0Lut10n
üzenetére
Nekem alpon van a SGS2, és fixen hozta az eredményeket:
1. futás: 3798
2. futás: 3804
3. futás: 3800Ja, és 2.-ra adta a legjobb eredményt. Mondjuk ezeket tegnap este mértem. Mindjárt megint csinálok 3 tesztet. Alap ICS van a telefonon (4.0.3, XXLP2).
-
tjb007
nagyúr
Én is teszteltem, ez lett az eredmény (csak linkelek, nem írom le újra): [link]
Screenshot nincs, majd legközelebb csinálok. -
sdd2
veterán
válasz
r3v0Lut10n
üzenetére
Az a lényeg hogy te láttad és kész

-
sdd2
veterán
válasz
r3v0Lut10n
üzenetére
Akkor a jobbikat veszed figyelembe és kész

-
r3v0Lut10n
senior tag
ondemand-al áruld el mi a gond ... (persze, rakhatom performance-ra fixen maxon futva) de alap lenne hogy hajtsa ki (ondemand lényege 2 állás : min vagy max), és használja ki a 2 magot rendesen, nem pedig 1x igen 1x nem

a gondom azzal volt, hogy ha én belövöm fix online-ra a 2 magot stabil, de ha alapjáraton van (ahogy a userek 99-a használja, elvégre ezért smp) nem használja mind2 magot időnként. és ez a bibi hogy véletlenszerűen iszonyatosan ingadozik emiatt pl -.-
-
Desire Z CM7.1, 1500Mhz:

Ha haza értem felrakom a Tiamat kernelt és letesztelem 2Ghz-en is.

-
F-ECT$
titán
válasz
r3v0Lut10n
üzenetére
Talán mert olyan a cpu governorod? Ne várd el egy tesztprogitól, hogy keresztül tudja verni a kernelen az akaratát. Btw te vagy az első, akinek nem 5%-on belül van az ingadozás, és mint írod is is, fix 2 maggal nálad is "beállt".
Aki meg azon sír, hogy a 2-ik, 3-ik futás után kicsivel több pontot kap, az először tanuljon egy kicsit a számítógépes architektúrákról

-
r3v0Lut10n
senior tag
na mind2 cpu mag fix bekapcsolt móddal ... 3276
(így valóban 3 futtatással 5%-on belül volt +/- ba)6385 / 2407 / 4835 / 467 / 2287
csak tudnám ha nem fixálom hogy menjen mind2, egy tesztprogram mégis miért nem pörgeti meg ?

-
guni
tag
Látom megtartotta azt a jó szokását, hogy egymás után futtatva egyre jobb eredményt ad.

Guni
-
-
r3v0Lut10n
senior tag
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz
aljuzer45
üzenetére
ez igaz, csak azon derültem hogy írták mennyire pontos és kicsi az ingadozás
és 3x mértem és iszonyatosan szélsőséges számok jöttek ki (ahogy feljebb írtam).amúgy teszt programokkal én is úgy vagyok, hogy köszönöm vannak tudom, de én használni szoktam a telóm
amíg minden játék vígan futkoz, használatra gyors, konkrétan nem érdekel 
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
r3v0Lut10n
üzenetére
Azta mindenit. nem semmi eltérések vannak.
Akkor ez sem alkalmas 2 magos telók mérésére.
-
aljuzer45
csendes tag
Nos ahány Benchmark program annyi féle,müködés,nem lehet minden gyárto különbözö felszereltség,müszaki,+ futo OS.Op.R.-re optimalizálni,Addig meg használja mindenki azt ami elérhetö.persze valos képet mint a Szám,épekre optimalizált hasonlo alkalmazások produkálnak,nem lehet elvárni.

-
r3v0Lut10n
senior tag
HTC Sensation (IC 4.0.3)
Total : 2492
CPU 5169
Mem 2193
I/O 2760
2D 495
3D 1845Amúgy meg arról hogy nem térnek el a pontszámok. Hát a francokat nem ... cpu pontom 2500-6000 között össze vissza (mivel smp proci, és ugye 2. mag akkor kapcsol be ha használva van, és látszólag ez a -khm- termék nem igen használja (időnként)
) ugyanez igaz a többire mem 2000-3000 között (total random) io meg ... na az 2500-4000 között. 3d meg 1500-2400 között.ui : hja a total score 2000 - 3400 között vándorol ...
Végülis marha mérvadó látom

-
Ethar
csendes tag
Motorola Defy CM7 1.0-val: 1912 pont.
Az szerintem egész jó. -
tzsolesz
nagyúr
Futtattam még egyet.
Az I/O nagyon lehúzza véleményem szerint. 2D elég harmatos. Viszont a 3D nem rossz azért, pláne nem gyári rommal, a sok sallangal együtt.
-
Gery85
tag
Huawei S7 Slim gyári alatt ennyi

-
ducsidu
senior tag
Vodafone 845-ön el sem indul a teszt
kell hozzá GPU -
Graphics
Jómunkásember
ZTE Blade: 772, előzőben többet kapott, azt hiszem kerítek valami ICS-t rá

-
Tex
senior tag
S7 Slim Atomic rommal OC nélkül 1290 elsőre. Nem rossz az.

-
sdd2
veterán
Lefuttattam én is, eredmények:
Total:1424
CPU:2060
Mem:1475
I/O:972
2D:1023
3D:1591Ez első futtatásra Xperia Mini-n ko9 v2 romjával. Lefuttatom még párszor és írok mik lettek.
#8 F-ECT$
Nekem 62FPS volt.

-
premete
veterán
Jaja, kicsit megemelt órajellel és Cyanogenmod rommal olyan nagy számok jönnek ki, amelyek - Piszkos Fred nyomán - csak számtanpéldákban fordulnak elő.
Viszont a Blacknek van a legjobb kijelzője: valamit valamiért.
Az megmaradt itt is, hogy harmadszorra magasabb eredményeket ad.
-
tzsolesz
nagyúr
LG Optimus Black gyári 2.3.4 : 1182 pont.

Valami CM rommal, vagy a Nova-val tuti hogy meglenne 2000 környéke is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
F-ECT$
titán
SGS2, 2.3.6: 3612 pötty. (Persze a grafikai tesztek közül 1 kivételével az összes a 60 fps-es limit miatt "csak" 60 fps-sel ment...)
Részletesen:
Total: 3612
CPU: 4691
Mem: 3873
I/O: 6464
2D: 980
3D: 2054 -
sickb
tag
Zte Blade Total 629
-
berbatov2
senior tag
Soha nem bencsmárkoltam még, de most gyorsan lehúztam és kipróbáltam:
Prada: 2646
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Robotporszívók
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Videószerkesztés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

biztos nagyobb órajelen kisebb az elektronok súrlódása, így javul a hatásfok. 

a mem alig javul, a grafikus teljesítmény pedig szinte órajel arányosan javul.

Legalább olvasná el az írásokat. Ez után is le fogom írni a véleményem.

ha hivatalosan kijön az ics sgs2-re, és abban is megtalálhatóak lesznek ezek a hibák...