Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
Most nézem, hogy a tojáskapkodós volt Nu Pogodi verzióban is, farkassal. Egy valami viszont nem stimmel: a ruszki kvarcokon valamiért nem lehetett kivenni az inaktív LCD elemekből, hogy pontosan milyen figurák megjelenítésére képes a kijelző. Ezt nem tudom, hogy csinálták, valószínűleg valamiféle kétrétegű megoldás lehet, de a lényeg, hogy a valóságban nem olyan, ha lapos szögben ránézel a kijelzőre, mint amilyennek ezek az androidos játékok mutatják.
-
Apika
addikt
Az ilyen játékok kedvelőinek találtam egy másikat: Elektronika Deluxe
-
RBJ
addikt
[link]
nekem meg ilyenem csak sárgában.
emlékszem azt hittem, hogy el kell érni egy max értéket és majd tudok lőnni majd a tankkal.
titkos pálya -
pigster
senior tag
Érdemes megnézni, játszani is lehet: http://www.pica-pic.com/
Ilyenem volt: http://www.pica-pic.com/#/parachute/, az előbb játszottam vele, majdnem elsírtam magam... -
pigster
senior tag
-
Bailey
senior tag
Na igen, nekem is volt ilyesmi általánosban, csak az enyémen egy tankkal kellett a bombákat kerülgetni.
-
zsoltti
senior tag
Jim, nem Joe . . .
-
"csak nem hamisítvány volt? o_O"
De az. Nekem is volt, kiköpött ilyen
-
bigrock
addikt
Hatalmas! Még, még hasonlókat!
-
saelin
veterán
Én ugyan nem vagyok harminc közelében sem, de a retro élményből jutott bőven! :-D
Első játékkonzolom egy hand held volt valami tamagochi, a második is egy hh... fekete tetrix kis sárga gombokkal. Volt rajta tank-os, snake-s, blokk lövögetős és hagyományos tetrix pakolászós izé. Az utóbbit anyu nagyon szerette! A következő egy fekete nintedo volt sárga kazettákkal. Sok játékom volt, talán a pincében van is pár...
- tini ninja, valami mickey mouse, mario ugra bugra(soha nem tudtam végig vinni :-( ), denis a komisz, kontra, talán meg mortal kommbat is megfordult rajta.Mielőtt még pc-hez jutottam(win xp volt nekem az első) volt egy atarim beépített játékokkal azt hiszem (úgy emlékszem nem volt kazim hozzá).
www.flashbackgames.co.uk/ShopResources/2052/Thumbs/IMG_2503.jpg
Hmm, nem volt rajta ilyen lógó... csak nem hamisítvány volt? o_O
Szerk: tetris... :-P
-
td
senior tag
válasz
Dark Archon #5 üzenetére
Ezt anno rabló-pandúrként emlegették. Ha jól emlékszem, sosem láttam, csak meséltek róla, és persze csorgott a nyálam, hogy milyen jó lehet.
A Nintendo-féle Chef játékot pedig lekoppintották a szovjetek (csak néztem, miért olyan ismerős): az ő verziójukban egy Mickey egérrel kellett a tyúkok alól kiguruló tojásokat elkapkodni. A kijelző mögött nem volt annyi szín, viszont négy irányú "controllere" volt, amúgy ugyanilyen kiemelkedő keretbe foglalták a szintén hatalmas méretű képernyőt. Olcsón vettük a "lengyelpiacon", nagyon jó kis cucc volt, de egyben nehéz is - gondolom, úgy öntötték ki a keretet vasból.
Bár, megmondom őszintén, inkább tűnt valami forgácsolt alumínium-féleségnek (ötvözet?) a színe alapján. Ja, és két elemmel ment, nem eggyel.
-
arn
félisten
20 eve? akkor mar pcn nyomtuk (92ot irunk)
en ugy emlekszem 85 kornyeken volt meno a "karcjatek". nekem tankos volt. mongy a pofam leszakadt, amikor az unokatesoimnak x evvel korabban ilyenjuk volt svedorszagban (81es cucc):
kozvetlenul a kvarcjatekos korszak utan megorokoltuk, es nyomkodtuk par evig
4 db goliatelem kellett bele. ebayen most tobbszaz dollarert mennek el. ha ezt tudom, jobban vigyazok ra.
-
A régi szép idők... igen, pontosan tudom, miről van szó. Nekem ilyenem van (valahol még meg van), szerettem. Nagyon menő volt, hogy van rajta számológép is
-
Nagyon jó játék, tényleg több ilyen remake kellene.
-
Apika
addikt
Remek játék! Jó nosztalgiázni vele! Szívesen fogadnék még ilyeneket!
-
Beri78
őstag
király ez a retro
-
mumk1
addikt
Van egy hangulata az biztos.
Tiszta időutazás.
Jómagam még ezzel kezdtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Visszatér a gyerekkor, az első kvarcjátékok imitációját köszönthetjük egy hazai fejlesztésű programmal. Legyen még sok ilyen!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest