Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
De itt egy parancsba tettél mindent. Ez lefut és még az indítás másodpercében leállítja a lejátszást. Ott van utolsó műveletként. Pontosan azt teszi, amit a parancsban meghatároztál. Ebben nincs feltétel és a kapcsolódás eseményre reagálás sincs sehol sem megadva.
Sztem ezt úgy kéne, hogy ennek a parancsnak BT -be a vége, majd új parancs.
Esemény: BT ACL csatlakozva -> eszköznév
Művelet: Lejátszás állj. -
teo77
őstag
Javaslom az indirekt időzítést! Időzítsd a naptáradat, hogy minden reggel és este indítson egy "user" ébresztést, "bökj az ujjaddal a facebook tiltására"/" bökj az ujjaddal a facebook engedélyezésére" műveletet. Magyarán minden reggel és este te indítod és állítod le a fb-alkalmazast, miután a naptár értesítője "felébresztett". Az ujjaddal.
Talán ez a leg egyszerűbb megoldás. Bocsi a csöppnyi iróniáért!
👋
-
bartatamas
senior tag
Elvileg már az engedélyezésnél vissza kell kerülnie.
Nem tudom mennyire fontos itt az automatizmus. Elixirben van egy olyan lehetőség hogy olyan alkalmazás indító widgetet tegyél ki amivel tudod tiltani az alkalmazást majd engedélyezni és futtatni. Ehhez hosszan kell kattintani az ikonon a szerkesztőben és engedélyezni a tiltó módot.
-
bartatamas
senior tag
Kicsit hamar vonsz le következtetést.
1. Egy program leállítása bizonyos esetekben csak rootolt készülékeken működik. De ha rootolt készüléked is van és kilősz egy alkalmazást amelynek van háttér szolgáltatása akkor igen, újra fogja indítani hacsak manuálisan nem állítod le.
2. Ha tiltasz egy alkalmazást akkor az ikonját már nem látod, pont ezt jelenti a tiltás. Ettől még nem törölte az alkalmazást. Egészen addig így lesz amíg nem engedélyezed.
3. A parancsodban egy tiltott alkalmazást próbáltál indítani, ezt természetesen nem lehet. Előbb engedélyezted kell ahogy somatom írta.
4. Persze lehet olyat hogy két óránként öt percre bekapcsolja a hálózatot.
-
törölt tag
Olvasd el, hogy a Robotban mi az alkalmazás leállításának a definíciója! "Megpróbálja leállítani" Egy alkalmazás csak akkor fér hozzá egy másik belső műveleteíhez, ha a másikban leprogramozták ennek a lehetőségét. Amit a Robot tehet, az nem ugyanaz, mint amikor Te ráböksz a kilépés/leállítás ikonra.
A Robot tudja kapcsolni a szinkronizálást és stock Androidon (pl. Nexus) működni fog. Samun ugyanezt már nem sikerült atom biztosan összehoznom. Erről viszont nem a Robot tehet, hanem a Samsung, hogy belekókányolt az Androidba.
-
törölt tag
Nem ismerem a Facebook lelkivilágát. Ha leállítás után nem éleszti fel semmi, akkor nem kell tiltani. Úgy megmaradnak az ikonok is. Amit most átélsz, azt hidd el, hogy itt, a topikban, mindannyian átéltük. Én konkrétan úgy voltam vele, hogy nehogy már egy Androidos alkalmazás kifogjon rajtam. Kipróbálhatod a Tasker -t, de sztem az semmivel sem könnyebb. Én próbálok segíteni, de akarni Neked kell, én biztos nem fogom helyetted. Ha úgy gondolod, hogy ez nem a Te műfajod, akkor viszont tényleg ne erőltessük! Döntsd el, hogy mit szeretnél!
-
törölt tag
Haladjunk tovább! Ha azt írom, hogy ébressze fel a készüléket, akkor ne azt állítsd be, hogy ne ébressze a készüléket! A műveletek fenntről, lefelé, sorban hajtódnak végre. Írtam, hogy a tiltott alkalmazás olyan, mintha nem is létezne. Egy nem létező alkalmazást pedig nem lehet elindítani. Tehát az egyik parancsban előbb leállítod, aztán tiltod, a másik meg ennek a reciproka, tehát előbb engedélyezed, aztán esetleg, ha kell, elindítod. A műveleteknél a részletek képernyőt tilthatod. Én várnék a leállítás befejezésére és csak aztán alkalmaznám a tiltást, de erről majd talán Tamás írja a tutit. Attól még próbálni tudod.
Fog az menni. A tiltással a rendszer számára megszűnik létezni az alkalmazás. Az ikonja is. Majd meglesz annak is a módja. Ne türelmetlenkedj!
-
törölt tag
Folytatás a másik topikból.
Én ezt írtam:
"Az engedélyezés/indítás pedig egy másik, ugyanilyen parancs."
Erre Te mit csináltál? Nem létrehoztál egy másik parancsot, hanem létrehoztál egy másik eseményt, ugyanabban a parancsban. Most van egy reggeli, meg egy esti eseményed, amikre ugyanazok a műveletek hajtódnak végre. Nem jó! Egy parancsban csak az esti riasztás legyen és alatta a hozzá kapcsolódó műveletek. Aztán egy teljesen új parancs, aminek szintén adsz egy nevet, mondjuk Facebook_enged. Na, ennek az egyetlen eseménye a reggeli riasztás és alatta a hozzá tartozó, vagyis a reggel végrehajtandó műveletek. Így már érted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged