Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
desigo
senior tag
Az nem tetszik benne,hogy az app indulása mindig 5 sec majd még frissítsem le lefelé húzással ami megint 5 sec.
Ezt leszámítva a design tetszik de nagyon zavar,hogy várni kell.
TweetDeckkel nincs szenvedés.Azonnal indul és már rég le vannak syncelve az új tweetek. -
FearTomi
őstag
Azt hittem, hogy végre egy normális app lesz bemutatva Clockworkmod Carbon, erre egy twitter kliens

-
tschyllagh
tag
A dizájn nem rossz, vannak jó elemei, de pl a conversation nézet kimondottan a használhatóság rovására megy azzal az animációval.
Van benne mute, van benne több felhasználó, ez jó, de a beállítások menü teljesen hiányzik és szerintem ez abszolút megbocsáthatatlan, emellett nem lehet elmenni annyival, hogy a power userek hiányolják csak. Nem, ez az app így egyszerűen nincs kész. A frissítésben meg lehet bízni, de hozzátenném, hogy a Carbon egy teljes évig készült, már mindenki lemondott róla, mert folyamatosan csak ígérgettek a fejlesztők... -
Totheground
addikt
Nekem külsőre nagyon nem begyere.
-
engé
tag
Gyonyoru app, de kar hogy nincs (meg) tabletes verzio. Pont a tabletek igenyelnek leginkabb, mert nagyon gaz a hivatalos twttter app nagy kijelzon. Tovabba a favolasokat ugye nem jeleniti meg, de ez a twitter hibaja, ok nem engedelyezik ezt senkinek sem.
-
adam.np
csendes tag
A design remek, bár az én szememnek kellemesebb lenne egy kicsit világosabb theme - és ezzel elérkeztünk az app legnagyobb negatívumához: nulla, azaz 0 testreszabási lehetőség van, semmit nem lehet a felhasználó preferenciáihoz igazítani. Kicsit érthetetlen ez, de ráfogom arra, hogy még egy hete sem jelent meg az app, és idővel ez változni fog.
-
PierNight
aktív tag
A printscreen-ek milyen készülékről vannak vagy a billentyűzetnek mi a neve amit használsz?

Iphone-om van és rengeteget gépelek rajta ezért nagyon fontos nekem a jó billentyűzet..viszont egyre többször elgondolkodom egy androidos telefonon de katasztrófa a billentyűzetük, haverom one X-én próbálgattam pár iphone utánzatot de a közelébe sem ér...ezért kérdezem
-
leslie_smith
aktív tag
Ezt lehet ki is próbálom,mert tetszetős kliens.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Szinte Új SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Bolti ár:115k INGYEN FOXPOST
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest