- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
superecneB
őstag
válasz
Dyingsoul #214 üzenetére
Akik ilyen versenyt nyernek kapnak gépet, ahogy szolgálati autót kapsz egy cégnél, nem nagyon vesznek ilyesmit, legalábbis sehol nincs ezt megcáfoló információ (bár megerősítő sem, de a józan ész ezt diktálja).
Egyébként a notebook kijelzők átlag válasz ideje tudtommal elmarad az asztali megoldásokhoz képest. - Ez lehet már változott és javítsatok ki ha tévednék, de pl a D630 és a Samsung 2233BW között szembetűnő a különbség. -
superecneB
őstag
válasz
Dyingsoul #193 üzenetére
Egy szóval össze lehet foglalni miért nem: billentyűzet. Notebook billel magas szinten sosem fogsz játszani. Az sem véletlen, hogy nincs is ilyen profi játékos. Én szoktam játszani a notebookomon, de egy külső klaviatúrával és természetesen a touchpad sem alkalmas játékra...
Nem kívánok belefolyni ebbe a meddő vitába, pusztán csak egy érvet mondtam, mert páran nagyon nem tudják elképzelni miért nem lehet notebookon rendesen játszani. -
superecneB
őstag
Az ilyen: "Az M18x-nél már korrekt, csúszást és izzadást korlátozó, „gamer” műanyagból készült ez a rész." szövegeken mindig jót mosolygok, gamer műanyag, beszarás
Egyébként szerintem még mindig nincs létjogosultsága ennek... Aki annyit jár lanpartyra hogy ilyenre van szüksége sokkal jobban jár valami barbone + fasza nagy kijelző párossal, ugyan úgy elfér a hóna alatt, a perifériák meg egy táskában...
Bele sem merek gondolni mennyire hangos lehet...
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest