- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Aktív témák
-
hát barátom num tudom hol élsz te vagy milyen környezetben, anyagi háttérben, ehhez meg nekem persze nulla közöm van, de valljuk be, hogy nem az átlag rétegnek lett ez kitalálva... Ismerősöm most vett egy combosabb notit, HP Envy 17 na azt én is megirigyeltem tőle, de az legalább elérhetőbb mind ez...
-
nakos
senior tag
Na de ami a kegyelemdofes: az az ocsmany 18 incs tukrozodo kepernyo! Nekem tavaly az m17x is mar betette az ajtot - keptelenseg nappal normalisan hasznalni. Hat most meg 18 incsen. Fajdalom... pont olyan mint egy nagy TUKOR!
Persze ejjel jo, ha nincs hatter feny, de mondjuk szombat delelott a jo kis magyar nyari 30 fokban ragyogo napsutessel a hatterben abszolut csod! Nem tudom miert eroltetik mar evek ota ezt, de ahogy nezitek minden idiota gyarto. Meg az Apple is alapbol Glossy Display-t adja. Vicc!
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest