- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
freemanone #91 üzenetére
Hülyeségen vitatkoztok. Mindenki másra használja a dolgait. Nyilván én, aki ki sem mozdítja a szobából a gépét, felesleges lenne gamer laptopot vennem. Mert semmi értelme sem lenne számomra. Ha csak otthon játszok, akkor meg minek. Viszont ha egyik héten itt, a mások héten ott és gamer vagyok akkor nyilván a gamer laptop lesz, vagy is legalább a VGA az fontos szempont lesz egy hordozható gép vásárlásánál.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
freemanone #85 üzenetére
Hiába legjobb TN, azért azt még az olcsóbb IPS-ek is verik (eIPS). Nem az zavar, hogy TN, hanem hogy nem lehet mást kérni bele. Ez így nem fair. Ha lenne rá pénzem akkor sem venném meg ez miatt, ez nálam mondhatni ingerküszöb. Akkor már inkább egy Precision, hogy márkán belül maradjunk. Az is DTR gép, persze játékra nem annyira acélos a tervező kártyájával.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
freemanone #80 üzenetére
Hát azért elég nagy vicc lenne, ha nekem kéne még panelt cserélgetnem otthon, főleg hogy komoly árat fizetek azért a TN ért.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
freemanone #74 üzenetére
Akkor lenne kiváló, hogy ha ezt a pocsék TN panelt elfelejtenék már végre. Mindenki tudja a g2g értékek nem mérvadóak, tehát hülyeség a válaszidővel jönni. Sosem értem, hogy egy 1 misibe kerülő gépnél miért is nem lehet IPS panelt választani. Tudom lehet külső monitorra kötni igen, de azért ez milyen már?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Dr. Akula #36 üzenetére
CPU természetesen.
Biztos a filmeket meg a flasht nyugodtan leveheted a listáról. Azok már jó ideje alapok. És a SB/IB-be integrált elég ezekre a feladatokra. Nyilván nem megy rajtuk a Crysis annyira mint az AMD APU-kon, de jelen esetben ezeknél a gépeknél érted, hogy ez nem szempont.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Dr. Akula #32 üzenetére
Laptopról beszélek. Meg hiába nézzük hogy mi lesz, az számít ami ma van. És számolási teljesítményben veri az Intel az AMD-t mobil és desktop piacon is. GPU-s dolgok meg nem elterjedtek ma még. Aki meg ilyen laptopot vesz nem hiszem hogy egy AMD-t szeretne benne látni, én sem.
Szóval Vér István-oknak készül, és hát nekik csak Intel létezik el kell ezt fogadni.
-
Cyberpunk
félisten
Az M18x R2 az kéne.
Ha normális panel lenne benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- World of Tanks - MMO
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest