- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DuplaZso
aktív tag
válasz
MegalodonS #89 üzenetére
Sarkítasz ? Sarkítok én is. Ferdítesz ? Én is meg tudom tenni.
Csak olyan laptoppal lehet repülőre szállni, amelyik a játék alatt nyújtott cirka egy órányi (ha egyáltalán akkora terhelésnél van annyi) üzemidő alatt megsüti a combod, de legalábbis kivasalja az élt a nadrágodból, és azbesztkesztyűben érdemes a tapipadján bogarászni. Azok, akik repülőgépen utazva laptopot használnak, azoknak mindnek Crysist a hátán elvivő, 1 órát nem meghaladó üzemidejű szerkezet az egyetlen szóbajöhető reális alternatíva.
Én is örülnék, ha megengedhetném magamnak, hogy a 8800GTS képét 24 collon leshessem, de az átlag juzer nem ilyen hardverelemekkel rendelkezik. Örülj, hogy neked megadatott, de ne képzeld azt, hogy másnak is ilyen elvárásai/lehetőségei vannak ! Érdekes felvetés volt ez az egész a részedről.
A mobil, DTR és géjmer laposok, valamint a desktop gépek használata közt azért akad némi differencia. Alapvetően ezek összekeverése az, ami számomra kitűnik a reakciódból.Más : van egyáltalán "kettőhúsz" a repcsiken ? Én úgy tudom (sosem repültem, másként nem kérdezném) ott 400Hz-es infrastruktúra van kiépítve, és a 115/230-as 50/60 Hz-es, szokványos berendezések - pláne utas szinten - nem is támogatottak. Vagy mégis van valami ilyen lehetőség ?
-
DuplaZso
aktív tag
válasz
BCS pixel #64 üzenetére
Ómájgáddedi !
Belem kifordult...Tessék ! A tökéletes célközönség ! Nem csodálkoznék, ha már aznap este pokémonos vagy helókittis háttérkép virítana a képernyőn. Szókincsből ítélve a színvonal adott.
Mutassatok nekem olyan juzert, akinek gémer-laptopra van szüksége !
Az az eszköz kizárólag a gyártó cég "presztízs"-ének fenntartására lett kitalálva. Ahol ekkora számítási (megjelenítési) teljesítményre van szükség, ott senki nem használ a célra laptopot.
17 collon ekkora felbontás ??? S ahogy Cerebellum barátunk is írta, bitang hőfejlődést produkál egy ilyen masina az ember keze alatt.Ez a termék praktikumból évismétlő (nem, nem 1-es... az nem fejezi ki eléggé).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bestbuy játékok
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest