- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Mondjuk notebook kijelzőben én se.
Jómúltkor volt itt a PH-n cikk alacsony késleltetésű ips monitorokról. Olyan 10-15ms ha jól emlékszem. Az már annyira nem vészes.Persze TN-ből is lehet jó minőségűt csinálni. Az én régi HannsG 28-as monitoromat egy önmagát IPS trollnak tartó srác vettem meg 45 ezerért. És teljesen el volt hűlve a képe láttán. Nem akarta elhinni, hogy ez TN paneles.. mindenféle tesztképet meg akármit nézett rajta vagy fél órán át... Persze látni lehet hogy TN, de szerinte ahhoz képest nagyon brutál volt...
Hát a matt kijelzőnek szerintem már rég alapnak kellene lennie kb minden monitoron.
-
Tikakukac
titán
Azét a jobbaknak csak sikerül 80-90 fok alá méretezni, azt úgy jobban csipegetem, meg az alaplapon lévő mindenféle bizgentyűk is. Érdemes betámadni a G Asust szerviz oldalról, kint ott sincs gond, csak belül olvadnak el a dolgok egy idő után és alaplaposodnak, mint a fene. Na ezért lájkolom ha tudom mi folyik odabent is. Pláne ennyi pénzért.
-
Pocok256
veterán
Én úgy vettem észre, hogy legyártanak egy kasztnit amit adnak i5 i7 és különböző vga kal és mindbe ugyanolyan hűtés van ami logikusan különböző hőmérsékletet fog jelenteni... legtöbbször a csúcsgépre van tervezve a hűtés. Amúgy bőven van olyan cpu ami 90 fok fölött van avagy throttlingol már mert rosszul van megtervezve a hűtés... Igenis releváns info a cpu vga hőmérséklete egy ilyen tesztnél egy szakmai topikban...
-
-
Pocok256
veterán
Azt hittem ez egy szakmai fórum... Nem értem az álláspontodat sajnos. Nem osztod meg a mérési eredményeket mert akik szakmán kívüliek és nem értenek hozzá azok hisztiznek miatta, akik meg egy szakmai forumba szakmai teszet olvasva szakmai infot akarnának szerezni azok meg így jártak...
ha blikk színvonalra akartok ráhajtani akkor jó úton haladtok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- ASUS routerek
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 (Ryzen 5 6600H / 16GB DDR5 / 512GB / 15,6" 144Hz / RTX 3050ti 4GB) ÁFA-s szla
- Apple MacBook Pro 14" M2 Pro (16/512GB) megvigyázott állapotban, MDM
- MSI Thin A15 gamer laptop, Ryzen 7 7735HS, RTX 4060, makulátlan állapotban, 2028-ig garanciával
- ASUS ROG Flow X13 2-in-1 gamer laptop, Ryzen 7 5800HS, GTX 1650 minden gyári tartozékával
- gyakorlatilag ÚJ Apple Macbook Pro M4 Pro Chip 512/24 Space Black 1OO% ! még 18 Hó Jótállás
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest