- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Mondjuk notebook kijelzőben én se.
Jómúltkor volt itt a PH-n cikk alacsony késleltetésű ips monitorokról. Olyan 10-15ms ha jól emlékszem. Az már annyira nem vészes.Persze TN-ből is lehet jó minőségűt csinálni. Az én régi HannsG 28-as monitoromat egy önmagát IPS trollnak tartó srác vettem meg 45 ezerért. És teljesen el volt hűlve a képe láttán. Nem akarta elhinni, hogy ez TN paneles.. mindenféle tesztképet meg akármit nézett rajta vagy fél órán át... Persze látni lehet hogy TN, de szerinte ahhoz képest nagyon brutál volt...
Hát a matt kijelzőnek szerintem már rég alapnak kellene lennie kb minden monitoron.
-
Tikakukac
titán
Azét a jobbaknak csak sikerül 80-90 fok alá méretezni, azt úgy jobban csipegetem, meg az alaplapon lévő mindenféle bizgentyűk is. Érdemes betámadni a G Asust szerviz oldalról, kint ott sincs gond, csak belül olvadnak el a dolgok egy idő után és alaplaposodnak, mint a fene. Na ezért lájkolom ha tudom mi folyik odabent is. Pláne ennyi pénzért.
-
Pocok256
veterán
Én úgy vettem észre, hogy legyártanak egy kasztnit amit adnak i5 i7 és különböző vga kal és mindbe ugyanolyan hűtés van ami logikusan különböző hőmérsékletet fog jelenteni... legtöbbször a csúcsgépre van tervezve a hűtés. Amúgy bőven van olyan cpu ami 90 fok fölött van avagy throttlingol már mert rosszul van megtervezve a hűtés... Igenis releváns info a cpu vga hőmérséklete egy ilyen tesztnél egy szakmai topikban...
-
-
Pocok256
veterán
Azt hittem ez egy szakmai fórum... Nem értem az álláspontodat sajnos. Nem osztod meg a mérési eredményeket mert akik szakmán kívüliek és nem értenek hozzá azok hisztiznek miatta, akik meg egy szakmai forumba szakmai teszet olvasva szakmai infot akarnának szerezni azok meg így jártak...
ha blikk színvonalra akartok ráhajtani akkor jó úton haladtok..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest