Új hozzászólás Aktív témák
-
hajni1987
csendes tag
Heló
valaki tud abban segíteni hogy amikor giga Alice lesz nem tapos,minden billentyűt nyomkodtam de semmi...
tud valaki segíteni?? -
apollo12
veterán
heló nekem valamitől fix 30-32fps em van mindenhol min grafon meg full grafon ?
-
Puma K
nagyúr
Eléggé jó játék, nagyon durván magával ragad a világa. Valamint hosszúnak is tűnik, mert 1 óra 37 perc játékidő után még mindig csak 4%-nál tartok
A videó nem tükrözi a játékélményt. Próbáljátok ki a játékot!
-
Gude
senior tag
gyenge lett
-
Koley
tag
Hát, ez most az én tetszésemet se nyerte el, egyetértek a többséggel
-
raus
aktív tag
Nekem azert bejön a vilag ahol jatszodik, tök szürrealisztikus az egesz. Mindenkepp ujra meg fogom latogatni csodaorszagot.
Talan nem csak hentböl all, ebben a videokban a boss-fightok vannak bemutatva. A törtenet ettöl meg lehet jo. Az elsö reszt is kijatszottam többször is. Nagyon bejött es annak idejen nagyon jol is nezett ki. -
Dyingsoul
veterán
Csalódás++;
Esetleg a készítők megfeledkeztek arról, hogy logikai feladványok is akadtak az első részben? Persze attól, hogy ezen a videón ilyet nem láthattunk, még lehet a gameban, de ha ezt merik csak mutatni akkor... -
- = Zk = -
félisten
noh, akkor ha már ennyi a negatívum, megfejelem annyival, hogy nekem tetszik
...
-
HS 2142
őstag
-
julius666
addikt
Hmm, ez a videó tényleg kevésbé ütős mint az eddigiek.
Pedig McGee a Psychonautsban már megmutatta mennyire kreatív és változatos platformert tud csinálni (sajnos nekem az első Alice kimaradt), reméljük ez is hasonlóan jó lesz.
Tényleg, vége a vizsgaidőszaknak lehet a Psychonautsnak még 1× nekiugrom.
Kár hogy van most 3-4 cím amit szintén meg kéne kukkantanom, beszarás, akkor ér véget a "7 szűk esztendő" a játékiparban, amikor nekem meg véget ért a sok szabadidős szakasza az életemnek. Ehh. -
Löncsi
őstag
Hát.. az első rész is kaszabolós játékmenettel rendelkezett, szóval nem értem miért lenne csalódás a videó?
-
P00By
nagyúr
Jelenleg azt mondom nagy csalódás!
-
GoldenJ
tag
Ez is hack and slash. Mostanában nem is nagyon van más
-
ez így gyenge...
-
Zigur
senior tag
Fura, hack & slash-es játkosoknak ez kevés lesz, olyan semmilyen a stílus.
-
Móci
addikt
Ez eddig elég nagy csalódás a videó alapján. A grafika még hagyján, de az ellenségek szinte csak vannak, mint a befőtt, semmi értelmes mozgás, támadás...
Nagyon vártam, de lehet, hogy pofára esés lesz.... -
BalaNce87
addikt
Ebből most ilyen hack and slash-t csináltak? mert ez arra emlékeztet.
-
Ryuu
tag
Ez így mekkora egy ratyi. Pedig alig vártam már az első rész után a folytatást, erre meg ezt kapjuk.
-
Gude
senior tag
látottak alapján semmi jó nem jut az eszembe
-
FehérHolló
veterán
Az komoly, hogy nem tudnak veled az ellenségek mit kezdeni miközben mellettük állsz és gyepálod őket?
-
törölt tag
Ez kiábrándítóan bugyuta. Pedig elég vételgyanús volt, főleg, hogy az elsőt is mellédobják, de olybá tűnik inkább maradok a shadows of the damnednél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged