Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
Én azt tudom hogy mikor nekem a lányom született ,azt soha nem felejtem el ,és azt sem amit utána mondtam ,mikor hazajött a kórházból ,tervezett gyerek volt meg minden .
De ugye felmerült az asszonykámban hogy kéne még 1 gyerek ne legyen egyedül ,nekem az első szavam az volt hogy és több szülést nem vállalok!!!!!!!!!!
Mikor kihozták a gyereket megnézni megnéztem oké minden ,meghaggyuk
Na de mikor kitolták az asszonykám, császáros volt ,ránéztem ,remegett mint a nyárfalevél ,láttam már ilyet szakmai ártalom mondtam max fél óra és annyi neki ,itt maradok a gyerekkel, meg nem tudom már mik jutottak eszembe .
Nálunk ez volt az ok hogy 1 gyerek lett .
Bocsi hogy a saját történetem írtam le -
zolisx4
őstag
válasz
#53246592 #46 üzenetére
Nem
ha figyelmesen elolvasod a hozzászólásom akkor azt írtam hogy ez egy adott terület és adott kórházhoz tartozik ,konkrét számok vagyis a 100% nem hangzott el az adott területről szám szerint ,tehát a az összes abortusz szám .
A statisztika amit említesz azt nem biztos hogy fedi az adott területre is a valóságot .
Ez egy adott terület ,nem országos azt vázoltam hogy az abortuszok száma miből tevődik össze .Amúgy ha 20 % nézel sajnos még valós is lehet az előttem szólók helyesen meg is fogalmazták miért is
-
zolisx4
őstag
Tudod a statisztikát azt több oldalról lehet és kell is nézni .
Nem írom le mert politika .
De valahogy óvatosan megfogalmazom ,
Az egyik választott emberünk ki választotta ki nem ez nem lényeg ,a szülések növekedését egy 6 hónapos intervallumra beosztotta ,mikor mondták neki hogy basszus ez nem jó mert 9 hónap kell minimum akkor jó nagyot röhögött ,.
Utána lehet keresni miről is van szó
Remélem nem sérti a fórumot amit írtam, de ez még belefér szerintem ,mivel nem neveztem meg senkit . -
zolisx4
őstag
Nem olyan rég beszélgettem erről a trémáról egy nagyon jó barátommal aki a Kerepesi kórházban Nőgyógyász ,a politika volt a beszélgetés alapja természetesen a népesség is már belekerült ,.és a szülések száma.
Na ez a statisztika 1000 élve szülésre jut 448 abortusz .
Azt írom amit a nőgyógyász barátom mondott az abortuszok száma nem csökken és nem is nő százalékban biztos kimutatható ,az abortuszok többsége valamilyen rendellenesség miatt következik be ez 70 % át teszi ki az abortuszok számát ,5% bűncselekmény miatt erőszak és hasonló amiből egyre több van és a családon belüli erőszak is ide tartozik ,itt a nő egyedül eldöntheti hogy megtartja a gyereket vagy sem .A maradék a nem kívánt terhesség fiatalkorú és még sorolhatnám .
Viszont ami drasztikusan lecsökkent az a kismamák száma ,ez anyagi gondok miatt lehet nehéz megélni ,csak megnézed a pelus mennyibe kerül és már 1 ember fizetése arra megy .A lényeg a kismamák száma csökkent ,egyszerűen nem vállalnak gyereket ,és a statisztika igy már ki is fordítható .
Természetesen ez más megyékben változhat és 2 egyforma hely nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest