- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt most tolem kerded?
Nem jobb, sokkal rosszabb. Maga az eljaras es az egesz nem gyerebe nekem, de hogy szukseg van ra, azt nem vitatom. Nyomorba, szegenysegbe, kilatastalansagba nem szabad gyermeket szulni. Az autot, ha nincs penzem tankolni, szervizelni, max beallitom a garazsba/eladom. Egy gyermeket etetni/iskolaztatni/oltoztetni kell. Ha nyomorban es problemak kozott no fel, meg a megfelelo neveles is megkerdojelezodik.
-
Erdekes szamok, amugy fogalmam sincs, hogy ez sok vagy keves, nincs viszonyitasi alapom. De felvet egy kerdest. Ha mar megallapitott a terhesseg, az a nagyobb felelotlenseg, hogy anyagi/lelki tamogatas nelkul megszuli a gyermeket es nem tudni mi lesz vele, gyakorlatilag jovokep nulla, vagy az ilyen "anya", inkabb elveteti. Szo sincs arrol hogy minden abortusznak ilyen hattere lenne, de szerintem sok esetben gyakori ez. Keves a fizetes, szulok nem tudnak segiteni, apa sehol, nem dolgozik/kulfoldre ment/bortonbe van stb. Ilyen korulmenyek koze, nem feltetlen kellene megszuletni egy embernek szerintem, de alapjaiban veve nekem nem tetszik ez az abortusz dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged