Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Egy "használós", boltba/munkábajárós, rohangálósra én se tennék fel ilyet, de ezen ami hetente átlag egyszer-kétszer megy ki sport/rekreációs célból és az a lényeg hogy szeressem használni, szívesen üljek rá, elfér
Úgyis tölteni kell rajta annyi kütyüt, egy extra akksi már nem téma
és tényleg hónapokig bírja, az előző tulajnál még szerintem nem is volt töltve 3000km alatt mert gyári csomagolva volt a töltő, és 1/4 töltéssel kaptam meg.
Azt még elfelejtettem írni hogy a fékpofákat kivettem egyrészt ellenőrizni a kopást meg hogy nincs-e beleragadva valami szennyeződés, másrészt mindig kapnak ilyenkor egy kis felületi csiszolást is habkővel. De ez kb. minden takarításkor rutinszerűen megy.
Illetve még egy előny: így már ráfér a kormánytáska is anélkül hogy agyonnyomná a kábeleket, lehet menni bikepacking túrákra
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC R5 3600 RTX 2060 Super 16GB DDR4 512GB NVME
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude E6540- i7-4800MQ - 16GB RAM - Intel HD 4600 VGA
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest