Új hozzászólás Aktív témák
-
vatawna
csendes tag
-
vatawna
csendes tag
sziasztok,
kéne egy kis segítség: át lehet állítani a gyári füles gombjának funkcióit? Híváskor felveszi, de ha még egyszer megnyomom, akkor nem leteszi,csak tartásba rakja.. ugyanez van zenehallgatás közben, nem ugratja a számot a következőre gombnyomásra, hanem pause van.. az eddigi telefonomban nem így működött és ennek nem nagyon látom így értelmét...
A másik probléma nem közvetlenül a telefonnal kapcsolatos: Jorte naptárat használom a Google szinkronnal, de nem mennek át a névnapok a telefonra. Minden más esemény bekerül (saját+beépített), de ez nem ... Az elején működött, de egy leiratkozás-feliratkozás erről a funkcióról és eltűnt.. (Jorte webes felületén benne van)
köszi ha tudtok segíteni -
vatawna
csendes tag
sziasztok,
az euronics érdekes hely. 2 külön kézben vannak az üzletek (lényegében kelet vs. nyugat Mo.)
Az egyikben meghirdetett akció nincs a másikban, egymás által kiadott vásárlási utalványt nem fogadják el... stb stb. ezzel szembesültem éppen ma én is.. gondoltam utalvánnyal megveszem a telefon.. de sajna nem ilyen egyszerű.. -
vatawna
csendes tag
-
vatawna
csendes tag
válasz
szabekala #1393 üzenetére
hali,
nem értem, hogy a kint vett telefonnak, miért nincs itthon garija - gyártói gari van 1 év, ha van papírja, nem? (Németországból nem ugyanez a helyzet?)
A magyar rom nem igazán tudom, hogy mit jelentde ha jól gondolom, akkor egy "sima" szoftver frissítés nem oldja meg a problémámat?
-
vatawna
csendes tag
Sziasztok,
kezdetektől olvasom a fórumot, engem meggyőztetek - bár tudom, nem ez volt a cél
Ha minden igaz ez lesz az első androidos telefonom.. és lenne kérdésem: ez gondolom Németországban véve is magyar menüvel rendelkezik, ezt láttam.. De ha 2 nap múlva sikerül Szingapúrban beszereznem egy ilyet, amin nincs magyar menü, azon utólag lehet segíteni? (pl az új frissítést ha felteszem otthon?) Lehet hogy másnak evidens a kérdés, de nekem ez lesz az első okos telefonom (pedig nem bírom a konkurenciát)
köszi a választ előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Gmail
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest