Új hozzászólás Aktív témák
-
püki
aktív tag
Most jöttem rá, hogy videófelvétel közben tud képeket csinálni.
-
püki
aktív tag
válasz
torrente79 #2208 üzenetére
Én is az MX-et ajánlom, amióta droidos mobilt használok az van feltéve, és eddig még sosem hagyott cserben. flv, avi, tényleg mindent visz.
-
püki
aktív tag
válasz
fornettisuti #2197 üzenetére
fornettisuti! Ezen is ugyanolyan sz@r a műsor mint egy 3méteres HDMI-s plazma tv-n, akkor meg minek vegyek olyat
grafnet! Igen tudom mi a különbség a kettő között, informatikusként végeztem
Csak egy hirtelen jött ötlet volt, de azt hiszem az is marad, ennyit nekem nem ér a dolog.
-
püki
aktív tag
Abban tudtok segíteni hogy sima mezei TV-vel, amin RCA van, össze lehet-e kötni a telefont, éss ha igen hol lehetne hozzá kábelt szerezni? Gondolom valami USB - RCA kábel kellene, nem?
-
püki
aktív tag
Hali! Általában mindíg ott van a "gombsor", van hogy csak 3 szolid pont jelzi, és csak érintésre mutatja az ikonokat, de vannak olyan appok is amiknél egyáltalán nincs gombsor. Pl az mx player esetében filmézésnél automatikusan teljes képernyős lesz (gombok nélkül) csak a kijelző érintésére húzza össze annyira a képet hogy látszódjanak a gombok.
-
püki
aktív tag
Akksi: nálam a háttérben futó dolgok pl. időnkénti szinkronizálás,le vannak tiltva, wifi sem megy csak ha netezni akarok, nincs semmiféle task manager, vagy akku kímélő progi feltéve és így 1-1,5napot kibír.
Hálózat: Nem feltétlen a telefon hibája, lehet hogy a szolgáltató miatt van. Én "kék" toronytól légvonalban kb 150m-re lakom, és van hogy nincs jel, de nem csak az Alcatelen, van hogy az egész család jel nélkül marad 1-2percre, aztán működik minden tovább.
-
püki
aktív tag
Karácsonyra való tekintettel megvolt az első fagyás.
A kamerában a "fekete tábla" nevű effektet kapcsoltam be, minek következtében teljesen meghalt, csak az akksi ki-be megoldás használt. Még jó hogy gyorsan bootol
Viszont a készenléti idő nagyon meglepett. Kicsivel több mint 1nap 20órát ment töltés nélkül, ma reggel írta ki hogy 15%-on van és illő lenne feltölteni. Még csak pár napja van nálam,ezért nyomkodom is veszettül, megy a wifi, gmail szink., zene, kamera, játékok, és ennek ellenére több mint egy napot kibírt! -
püki
aktív tag
Bár nem vagyok híve az ilyen teszteknek futtattam egy Antutu-t, a legújabb szoftverrel. 2x is lefutott egyszer a belső tárhellyel, másodikra pedig a 16GB-os SD-vel. A belső tárhellyel ~100ponttal többet ért el, de még így is mind a kétszer 6300 fölötti értéket produkált. Engem meggyőzött
-
püki
aktív tag
Sziasztok! Keresgettem a fórumban de nem találtam választ,(vagy csak figyelmetlen voltam) az lenne a kérdésem hogy az sms-eknél lehet-e olyat beállítani, hogy valahogy figyelmeztessen ha elértem a 160 karaktert?
A régi HTC-mnél ha pl "É" vagy "Ő" betűt írtam akkor kevesebb karaktert hagyott írni. Írás közben pedig a szöveg fölött jelezte hogy pl 160/65 karatkertnél tartok. Ennél a telónál lehet valami ilyesmit kapcsolni? csak hogy ne érjen meglepetés hogy gépelek mint a gép aztán 10sms-ben küldi el -
püki
aktív tag
Köszönöm a tippet!
-
püki
aktív tag
Sziasztok! Ma GuruZone jóvoltából én is kézbe vehettem a telót. Eddig tetszik, iszonyat gyors, ezelőtt HTC Desire HD-m volt, de ez simán oda-vissza veri tempóban. Viszont, egy "apróság" máris feltűnt. Nem hagy csengőhangot beállítani, csak a gyáriak közül. MP3-mat szeretnék beállítani a mem.kártyáról, rányomok ugye hogy "Hanghívás csengőhangja" ott felajánlja hogy "Android rendszer" vagy "Total Commander" (mivel ezt tettem fel rá) a TC-be megkeresem a a hangot, le okézom, lejátszik kb 3másodpercet a zenéből, aztán fogja magát és újraindul a launcher.
msot ezt miért? Egy bizonyos mappába kellene berakni a hangot? Csináltam egy Music mappát abba raktam fel zenéket, látja is, le is játsza, de csengőhangnak nem enged semmit betenni onnan.
Segítsetek pls
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest