- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Minek ebbe kamera. A hátlap meg tipikus Alcatel
-
halkow
őstag
egy hd1280x720 kijelzõ és egy 5mpx kamera fotofénnyel v.vakuval nem ártot volna
-
Pete55555
addikt
Hááát, nem is tudom..... mondjátok itt a felbontást, én azért akkor is keveslem, de sajnos szinte az összes ilyen árkat. tab ekkora felbontással bír. Persze nyilván nem véletlen, hogy ekkora a felbontás, így elég a gyengébb graf gyorsító is a gépbe, a 10"-es HD gépekben, szinte mindben jobb van.
Majd meglesem, és eldöntöm, mindenesetre tetszik a gép, és nagyon a 8"-esek felé húzok, vagy esetleg veszek egy 10-est, de a 7" 16:9/16:10 az nekem katasztrófa. Böngészésre alkalmatlan, filmre/videóra kicsi -
Dezső73
csendes tag
Nem a concorde és a wayteq a konkurencia???
A concorde play hardveresen kiköpött mása ennek a tabnak , az utolsó csavarig megegyezik a belseje szerintem. -
HawerKing
őstag
Kulsoleg nagyon tetszik
-
-
vimes
senior tag
Ki kell fogni egy normális darabot, és probléma megoldva
Amúgy én is tudom, h kezdetekben voltak problémák, pl. fél nap volt, mire valahogy feltöltődött, ill. valamivel gyorsabban merült mint kellett volna, de úgy tudom, h az erre kiadott frissítés azt a problémát megoldotta. Meg még egy pár pixelhibás tabra volt panasz, de azt kicsérlik/javítják. Más promlémáról én legalábbis nem tudok.
Bár ennél a tabnál is vannak kisebb-nagyobb gondok. -
helixP
nagyúr
válasz
Napfénysüti #35 üzenetére
Valóban, eléggé egy kaptafa.
-
Napfénysüti
nagyúr
Szinte teljesen olyan mint a Prestigio Multipad 2 Prime Duo. A cím alapján azért kicsit jobb dolgokra számítottam.
-
devast
addikt
Az a baj az egész 8" -os 4:3-as kategóriával, hogy felbontásra amit választhatnak az 1024x768 vagy 2048x1536. Közötte nem igazán gyártanak tabletbe megjelenítőt. Életemben nem láttam még pl 1600x1200-as android tabletet. Az 1024 kevés, a 2048 meg drága (és talán sok is). Nincs olyan köztes felbontás, ami pont jó lenne. Nem lehet normálisat kihozni belőle sehogy se, sajnos.
-
-
dreamdancer
őstag
Csak én érzem úgy, hogy az iPad mini óta megszaporodtak a 8 hüvelykes tabletek?
-
-
Bibby
addikt
Azért az Acernek van egy ugyanekkora, négymagos, gps vevős táblája alig drágábban.Ez nem konkurencia?
-
-
vjungesz
tag
válasz
#80354048 #20 üzenetére
Koncentráljak a megjelenített tartalomra? Hát pont ez az ami nem megy egy ilyen felbontású képernyőn
Hát elég rosszul érezhetted magad a 90-es évek második felében, amikor ez a felbontás teljesen hétköznapi volt a 14-15 colos monitorok táborában. Nem arról van szó, hogy bele lehetett volna-e rakni (mert nyilván bele lehetett volna), hanem arról, hogy tényleg annyira súlyos-e a helyzet mint ahogy azt állítjátok. Ennyi pénzért, ez a hardver és összeállítás azért nem rossz.
-
vimes
senior tag
Egy Concorde Tab Speed nem jobb választás, mint ez?
-
törölt tag
Hiába mondod ezt, ha nem így van.
Koncentráljak a megjelenített tartalomra? Hát pont ez az ami nem megy egy ilyen felbontású képernyőn, viszont elég egyszerűen megoldható egy Xperia Tablet Z-nél vagy akár egy Nexus 10-nél.
Másrészt, ha 5"-os telefonokba képesek FullHD-t rakni, nem hiszem, hogy ilyennél ne lehetne... -
olbaidhun
őstag
Köszi a lírást. Tetszik a kütyü, de a google nexus jobban bejött.
-
vjungesz
tag
válasz
nightshadow #17 üzenetére
Ez így is van és én is sokkal inkább vennék új Nexus 7-et mint iPad minit, de a felhasználók egy része az oprendszer miatt veszi, a másik része meg presztízskérdést csinál a dologból. Na nekik valószínűleg mindegy milyen jó az új Nexus 7.
-
nightshadow
veterán
válasz
tom956ster #15 üzenetére
Egyébként most készülök ipad minit venni, ezen teszt alanya sem tántorított (csábított) el....
Ez lehet, hogy eltántorít: "Az amerikai techsajtóban a vélemény egyhangú: az új Nexus 7-el a Google agyonveri az iPad Minit, és 230 dolláros árával jelenleg a legjobb 7 hüvelykes táblagép a piacon."
-
vjungesz
tag
válasz
tom956ster #15 üzenetére
Az új iPad miniről jut eszembe, hogy mekkora lesz a felbontása végül? Mert ott is nagy lázongás volt a fórumban, hogy marad a régi 1024*768.
Bocs az offért.
-
vjungesz
tag
Szerintem sem keverendő össze. Egyéni vélemény, de nekem például tableteknél jobban bejön a 4:3, mint a 16:9. Sajnálom is, hogy "szinte" csak iPad van 4:3-on, egy-két kivétel persze van.
(#8) Simba86
+1 nem vagyok a nagy felbontás ellen, de azért szerintem sem kell ilyen kardinális kérdést csinálni a dologból
-
HaJózsi
aktív tag
-
margithid
veterán
Teljesen egyetértek. Szeritnem sokkal fontosabb, hogy milyen a kijelző fényereje, ips-e, stb.
Ez egy parasztvakítás, hogy minnéll erősebb procikat és gpu-kat el lehessen eladni.
Közben meg a sok okos elhiszi, hogy meg tudja különböztetni 4 collon a 480X800tól a hd-t.
Közelről nézve a ful lhd 21.5"-os monitoromon nem látok pikszeleket... -
Tóni bácsi
csendes tag
-
Ádám16
addikt
válasz
nightshadow #5 üzenetére
+1, én is erre gondoltam.
-
Simba86
senior tag
válasz
Tóni bácsi #7 üzenetére
basszus, kicsit gondolkodjatok már légyszíves! (te és a hozzád hasonlóak)
az 5 éves laptopom 1280x800-as felbontást tud 15,4 colon és egyáltalán nincs vele baj! ez a pixelvadászat SZERINTEM röhejes! igaz, hogy egy tabletet közelebbről használ az ember, de nem hiszem, hogy annyira zavaró lenne egy 8 colos kütyünél, hogy nem raktak bele HD vagy FHD kijelzőt...
esküszöm sokan már nem tudják jódolgukban, hogy mibe kössenek bele... nem 5 centiről kell bámulni a képernyőt, nem a pixelekre kell fókuszálni, akkor észre se veszed... élvezd a használatát, koncentrálj a megjelenített tartalomra és akkor biztos vagyok benne, hogy nem fog zavarnibocsi mindenkitől, ez már régóta érlelődött bennem...
-
Tóni bácsi
csendes tag
1024 x 768 - eddig olvastam
-
BoC1ka
senior tag
válasz
nightshadow #5 üzenetére
Sok embernek nem opció a 7" 16/10 vagy 16/9 a 8" 4/3 al szemben...Én szerintem ez a kettő külön kategória.
más: "körülbelül egy nap használatot lehet kicsikarni az eszközből egy feltöltés mellett"
Ez biztos? Nekem nagyon soknak tűnik.
-
nightshadow
veterán
Akkor inkább 50k-ért egy Asus MeMo Pad HD7 [link]
-
Ár-érték arányban jó kis készülékről van szó, szokásosan a messzi Kínából,
viszont WayteQ részéről nincs vetélytárs?- nincs a Wayteq azzal a 8-assal nem igazán foglalkozott tovább" egy Alcatel szintű gyártó ezt nem engedheti meg magának."
ezt viszont kétszer olvasva de ja vu-m támadt
-
Blinti
csendes tag
Ettől a "prémium érzést kelt" - től a falra tudok mászni
Mindig arra gondolok, hogy hozzáérsz a hátlaphoz, és BUMM: kaviár íze a szádban, gyémánt húzza le a zsebed, és szemből befarol egy Ferrari, amiből rögtön ki is pattan egy cicababa, csak hogy ő is hozzáérhessen a "vantacsodhoz". Másrészt mitől prémium az érzés, ha fogod a hátlapot és 160 ppi-t, bámulsz, ami ráadásul egy kis rászorításra elszíneződik?
(no offense)
-
crue
őstag
Ez mitől HD?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- Amazon Kindle
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Formula-1
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest