- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilki
csendes tag
Frissítésről:
Nekem tegnap jött le a frissítés, igaz 1 óra kellett míg lejött wifin (kb. 135 MB) és minden további nélkül sikeres is volt. Voltak letiltott app-ok és a telefon nem is volt root-olva és a gyári launcher helyett is a NOVA launcher futott. Újraindult a telefon, kis zöld robot hasában forgott a kocka és kb. 10 percen belül kész is volt.
Minden maradt a régi, android verzió 4.2.2, kernel 3.4.5 csak az építési szám (Build Number) ugrott
040FHG1-ről 070FHG1-re.Tapasztalat:
Csak annyit vettem észre, hogy hívásnál a hangminőség elég jó lett, gondolom finomították vagy kicserélték a codec-et. Ja és szerintem gyorsabb is lett tőle a telefon, nem mintha eddig lassú lett volna. Memóriából is kevesebbet eszik szerintem, bekapcsolás után kb. 730-750MB szabad RAM van még. Az ANTUTU benchmark-ot még nem futattam, de az előző ROM-mal 19.609 pontot ért el, gondolom most egy kicsivel többet fog, ahogy fentebbi hozzászóló is megosztotta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Videó stream letöltése
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Synology HAT3300-4T 4TB NAS HDD 2 db, új
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest