Hirdetés
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDreams
tag
válasz
üzenetére
Udv! Akartam volna mar kerdezni toled hogy mivel cserelni akarom a pop c7-em (ez mar biztos es megmasithatatlan)te mit ajanlanal helyette. Szeretnek az Alcatelnel maradni, mert be is jott meg ugyse tudok mast venni. Csinaltam ezen a sza.on FW frissitest, de azon kivul hogy az antutuval tobb pontot ertem el (20800) az egegyatta vilagon mas nem tortent. A kamera ugyanolyan fos, az akku sem birja tovabb. Hitegettek hogy jobb lesz, de nem. 3 telefonon gondolgodon: Idol 2S, S7, S9.. A forumokon azt irtak hogy az Idol nem jo. Az S9-re meg hogy nagy. Az S7-rol meg semmit nem tudok, illetve de, a parametereit. Azt viszont hogy mennyibe kerul vagy hol lehet kapni, sehol nem irjak. Szolgaltatonal nincs, a Mediamarktban sincs, akkor hol lehetne megvenni.. Egyebkent mennyiert lehet eladni egy 2,5honapos C7-et? Semmi baja, ujszeru, csak mint mar egyszer irtam, 20centirol leesett es 3sarkan latszik. Nem nagyon, de latszik. Megkoszonnem ha valaszolnal, a te velemenyed nalam sokat szamit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Xbox One
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest