Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Pupák
csendes tag
A gyárialaphelyzetbe állítás segített a szikron gondjaimon, és miután belaktuk a telót akartam csinálni egy rendszermentést, hát ez sem jött össze:-(
Hangerő-fel + bekapcsgombra előjött a recovery menü, kijelöltem a backup menüpontot, el is indul, de 2sec alatt végigfut az állapotjelző sáv, kiírja a mentés fájl nevét, aztán 2.5-3 óra múlva is csak ezt mutatja, csak az akksi ki-be segít rajta:-(((
Volt már ilyen valakinél, vagy megint csak én jártam így?
-
Mr Pupák
csendes tag
Köszönöm a képet.
Akkor itt van a bibi:-(((
A két készülék is azonos, de akkor hová lettek a jelölő négyzetek?
Valakinek ötlete esetleg?
A teló nem volt buherálva, szinte alap, a párom csak telefonálásra és néha sms-re használja.
Gyári alaphelyzet visszaállítás lesz ebböl:-(Köszönöm a segítséget!
-
Mr Pupák
csendes tag
Sziasztok!
Apró, ám mégis bosszantó problémám van: páromé a C1, és szükség lett volna a fiók szinkronizácíóra.
A "Keep"-et szeretné használni PC-n is, de nem találom hol lehet bekapcsolni a szinkront:-(
A saját telómon (az egy Overmax), alkalmazásonként is megtudom adni az engedélyt, itt meg sehogy sem megy.
Ha belépek a Beállítások- Google - fiókok-ba, akkor ott van a csatlakoztatott fiók, és alatta a felírat:
Szinkronizácíó: kikapcsolva.
Persze ha kézzel rányomok akkor megcsinálja a szinkront, de ehhez mindig be kell lépni a menűbe:-(((
Mindent kipróbáltam, de sehol nem találok lehetőséget a bekapcsolásra, csak a fiók törlése (amit megtettem, és újra létrehoztam)és a Szinkronizálás most (ami rendben lefut) ajánlja fel.Vagy nagyon láma vagyok, vagy ez a teló ilyen lenne?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- VoIP telefonálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest