Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Denny
csendes tag
-
Denny
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést, ha ott van a kb 23000 hsz közt kérdésemre a válasz, de nem találtam meg.
OT-995 GPS problémám van, ami egyre idegesítőbb. T függő, 2.3.6-os firmwarre-el. Amikor vettem (kb másfél éve), már akkor is csinálta, hogy maps-et vagy waze-t vagy bármi más GPS-t használó appban időnként el-el veszítette a GPS jelet, majd vagy megtalálta vagy nem is próbálkozott tovább. Ilyenkor a GPS újraindítása statusz bárból vagy különféle GPS segédprogramok használata, végső esetben telefon újraindítás megoldotta a problémát hosszabb-rövidebb időre.
Utóbbi időben viszont egyre sűrűbben fordul elő, hogy ha elveszíti a jelet, rövid próbálkozás után feladja és kikapcsol a telefon. Magától. Ez felettébb idegesítő és zavaró is például mikor sötétben közlekedik az ember és a kikapcsolás/újraindulás alatt teljes fényerővel vakít az Alcatel bootlogó.
Még egy esélyt azért adok a telefonnak, hátha másnál is volt ilyen probléma, amit sikerült megoldani. Ha nem, akkor megy fel az olx-ra vagy repül ki az ablakon, ha legközelebb is éjszaka bevakít nekem autópályán.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 6 éve!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest