Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
válasz
Gregman #16294 üzenetére
Camera360. -Sok beállítás, szép képek (persze ez relatív). Cserébe lassú, de megéri várni kicsit.
Igaz rengeteg effekt van benne, közülük egy csomó még jópofa is, de én mégis csak mint sima fényképezőt használom, az effekteket nem.
És video felvételt nem tud (ha jól tudom)Nálam az lgCamera rendszeresen fagyott, így töröltem :-(
Ja 2.3.6-on, ICS-t nem tudom... -
espista
senior tag
válasz
Gregman #9381 üzenetére
Csak amit írtam. Ezek szerintem mind a headset hibái, mert több készülékkel is produkálta. Persze az US rom is közbejátszhat a mostani telefonos gondommal. (nem megy a telefon bt-n, holott a beállításaiban ki van pipálva és a zene is szépen átjön) Az is valószínű, hogy az érkező ICS alapjaiban változtatja meg a dolgokat. Javulhat is a helyzet, de romolgat is.
-
espista
senior tag
válasz
Gregman #9378 üzenetére
Én Nokia BH-103-mal használom. A tapasztalataim vegyesek, de ezek inkább a headset miatt lehetnek. A zenehallgatáskor néha akadozik, de ezt megtette a Blademnél is a Defymnél is és az Acemnél is. Mostanában a 995-nél a telefon nem akar működni (a zene megu szépen), de ezt betudom as US Romnak. Előtte nem volt ilyen gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest