Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
313313 #15248 üzenetére
aha, ettõl féltem.gondolom hubról meg nem is lehet tõlteni. nha már most akkor vagy csak simán lesznek a beépitett hangszórók, és tudom tölteni meg hdmire kiküldeni a jelet, vagy pedig 2 kábeles lesz a dolog.és az lesz vâltogatva.
szerk: ugy döntöttem hogy mivel éjjeli szekrényen lesz, csak az egyszerübb lesz. ha meg nagyon játszani akarok marad a kábelezés. ha jól sikerüp majd a logouton publikálom -
Uckz
tag
válasz
313313 #13026 üzenetére
Nem hiszem, hogy már közel egy hónapja be lenne ragadva. GB-n is merült, de valahogy a h1 adta meg most a kegyelem döfést.
Vasárnap nagyszüleimnek segítettem költözködni, közben barátnőmmel viberen beszélgettem, illetve negyed óra pizzázóban való várakozás melletti facebookozás (középen a nagy szakadék), ahol percenként merült egy-két százalékot, ami azért elég nevetséges.
[link]Valakinek nincs semmi ötlete? Mert elég gáz, hogy a telefont átlag 9 órában tudom használni, most is fél 12óta lemerült 6százalékra, átlag ha kibír kilenc órát. Esetleg próbáljam meg gariztatni?
-
bobie
tag
válasz
313313 #12990 üzenetére
Hát az lehet, de igazándiból a probléma ott volt, hogy olyan helyen nem volt ahol a Nokia 2330-on (céges telefon) teljes térerő nézelődött, illetve a feleségem Sony Tipoján is. De mint írtam nem csak ez volt a probléma. Most egy Nexus S-t használok pár nap alatt ezzel semmi ilyen gond nem volt.
-
zotyola
csendes tag
válasz
313313 #11542 üzenetére
Az SMS áthelyezést a SIM-re az előbb próbáltuk a fiam HTC-jén, amit tőlem örökölt meg és tökéletesen működik, pedig ő is Trés!? Tehát nem hiszem hogy a szolgáltató vette ki az opciók közül. Azt nem tudom, hogy az üzenet másolása opcióval mit lehet kezdeni és hová lehetne másolni vele, erre eddig még nem tudtam rájönni !
-
zotyola
csendes tag
-
haris
őstag
válasz
313313 #11015 üzenetére
Sziasztok!
Ha minden jól megy, holnapra leszek tulaja egy Telenoros OTS-nek.
Azoktól kérdezem, akik a GPS-t navira is használják, hogy ha navi közben befut egy hívás, akkor mi történik?
A navi elmegy "háttérbe" és hívás vége után folytatódik?
Vagy folyamatosan képes ilyenkor is navigálni?
Kihangosítóval lenne használva kocsiban.
Vagy még nem dobjam el a régi navimat...
Köszönöm a válaszokat előre is.
Első droidos telóm lesz, így bocs, ha majd nagyon láma lennék. -
giraffe78
csendes tag
válasz
313313 #10773 üzenetére
Speciel nem navi programokkal próbálgatom a működést, hanem sebességmérőkkel + ha már navi, akkor Sygic trial. Ezek távol állnak a wareztól...
És amikor nem talál semmit, akkor pl a sokak által istenített GSP Status sem jutott jelhez 20-30 perc alatt sem. És a legnagyobb bajom az, hogy elveszti a jelet... -
jaPe
tag
nekem 3hét alatt jött meg a nillkin tok egy fóliával karöltve. passzol a telefonra pontosan, másodlagos mikrofonnak van kivágás. amíg nem érkezett meg szövet szemüvegtartóban hurcoltam. azóta csak a nillkin van rajta. jó mert így a keret mozgása (jobb felül) észrevehetetlen.
-
jaPe
tag
az lg sem engedheti ezt meg magának ha kórea nagyobb gyártóját le akarja nyomni
persze jobb a helyzet (vagy jelenleg jobbnak tünik aztán ki tudja...) mint az lg-nél de attól még ez sem ideális. mondom ezt úgy hogy elégedett vagyok a telefonnal és ha ezzel a két - három hét csúszással ehy stabilabb rendszert kapunk ám legyen. csak mikor nyárra igérték, majd szeptemberre akkor már benne van az is, hogy a 2-3 hétböl 2-3 hónap lesz. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Ukrajnai háború
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- AMD RYZEN 7 AM4 CPU-K
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest