- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
eldrah
aktív tag
válasz
[pod]Diablo #20768 üzenetére
eloszor futtasd le rajta az otut szerintem végig,jobban jársz...vagy probáld ki,hogy cwm-ben wipe data,cache és format az advance modnál mindenre...de eloszor ajánlom az otut végig...gyárira visszaállit mindent..onnantol lehet mokolni ujra
SZERK: most olvastam.ujra...a home gomb kombora se reagál? mármint az otu se ismeri.fel?:0
-
eldrah
aktív tag
válasz
[pod]Diablo #20765 üzenetére
igen! szerencsére strapabiro kis joszág ez
én már a nagytesot nyuzom,de még ez is sokszor elokerul...a megoldás..android frissito letoltése azt hiszem a q1.9.9 a legujabb; majd aksi ki,frissito elindit,és mikozben rádugod a gépre a telefont nyomd a home(kozépso fizikai) gombot..elméletileg igy ujratelepit mindent..viszont az osszes adat el fog veszni sajnos
vagy aksi bent maradásával is megprobálhatod,ha anélkul nem indulna...nekem ugy sikerult,azért irtam igy...Remélem sikerul
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo #20765 üzenetére
Most Elkezdtem telepíteni ezt.De egy bizonyos ponton megálltt valamiért a telepítés.a custpack irásánál megállt.: /
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest