- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
köszönöm, de én nem érek rá osztani a fórumtársakat, hogy milyen tájékozatlanok... stb, hisz azért fórumozunk hogy megosszuk egymással egymás tudását. Én már nagyon sok pénzt és időt spóroltam meg az ilyen fórumokon szerzett tudással és persze ha tehetem szívesen továbbadom a fórumozóknak. Aki kérdez arra ha van időm válaszolok vagy linkelek, ez ne fáradság, hisz lehet hogy azt se tudja hogy pontosan mit is keres. (nyilván vannak h*lye kérdések is mint pl, hogy: hol lehet kapni a telefont)
De ha valaki olyat keres aki már csinált valamilyen műveletet és ért hozzá akkor szerintem teljesen érthető ha ír a fórumba.
ja és nem vettem bunkóságnak -
imiadmin
őstag
-
törölt tag
majd próbálkozok, de sajna ez se valami jó mert ha nem törölgetem a híváslistát akkor iszonyat belassul és nincs led visszajelzés
Más: azt tudja valaki, hogy fotó szolgáltatások között miért van ott mindig az officeSuite és a google térkép és a play áruház? mert ezek általában 15mb-ot elfoglalnak az (értékes) RAM-ból.
ezeket hogy lehetne letiltani? (módszer) -
imiadmin
őstag
Sajna nincs már nálam a teló, így nem tudok neked csinálni....
de, ha újból felrakod a 3 db 2.3.6-os file-t FlashTools-al, akkor újra rá tudod venni az OTU-t, hogy letöltse és telepítse...egyébként ha jól emlékszem, nekem is volt ilyen állapotom... minden jó volt, csak kártáykat nem látta...
de ha minden igaz, a /system/etc/init.d alól kitörlöd az int2ext file-t, akkor restart után akár láthatja is a SIM-eket....
-
solarix45
senior tag
Ott van részletesen leírva, hogy miket kell feltenni, próbáld meg. De az enyém is ugyan ezt csinálja, csak én egybe csomagoltam, és nem shell sciprtet hív meg, ami nem is működik (Imi írta később, úgy emlékszem).
De sok időt és fejfájást megspórolnál magadnak, ha elhinnéd, hogy a 2.3.6-tal nem érdemes foglalkozni a SIM hiba miatt. Sajnos már csak a hibás verziót lehet telepíteni, az első kiadást nem telepíti az OTU. Amíg ki nem jön az Alcatel egy javítással, addig sajnos ez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest