- Kis telefon hatalmas teleppel
- iPhone topik
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
unicumnext
aktív tag
Hasonló problémával küzdök én is. Egyszerűen nem érkeznek meg az sms-ek (nem mind, csak néhány). Egyenlőre jó kérdés, hogy miért. Alcatel 918D mix használok, gyári rom csak épp rootolva van, és nem sim kártya függő éppen melyiken nem kapom meg, és a másik félnél visszajelzi hogy megkaptam.
-
modeart
tag
Ilyenről még sosem hallottam, hogy egy teló "elfelejtsen" sms-t kézbesíteni.
Olyan előfordul nekem is, hogy ha az egyik kártyát használom, akkor a másikra nem jön meg azonnal az sms, hiszen akkor az épp inaktív, de később, pár perc múlva mindenképp megérkezik.
Szerintem próbáld ki azt a sim kártyát egy másik telóban is, de úgy hogy kikapcsolt állapotban küldj a számra sms-t, majd kapcsold be és nézd meg hogy megkapod-e úgy kb. negyedórán belül. -
csaba7
csendes tag
Üdv. Én inkább az ujjabb módszert ajánlanám, mert itt nincs komplett rom csere.Az ujj modszerrel egy recovery ből telepitett root megy fel.Ez igy nem olyan veszélyes, és nem kell rettegned az esetleges téglásítástol.Szerinten neked is a driverek telepitésével vannak problémáid.Töröld a drivereket és telepidsd ujra őket.A recovery az nagyon hasznos dolog, és remélem a fözött romok amik esetlegessen kijönnek sokkal könyebben telepithetök vele.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest