- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
150 ezer embert kérdeztem meg, 3 földrészen 8 árkategóriában. Különböző bőrszínüeket és vallásuakat. Ezek alapján ....
Vaze, szerinted? Ismerettségi körömből indultam ki nyílván. Többen panaszkodnak Doogee, leagoo, Leeco márkákra mint Apple, Samu, Huawei, Xxiaomikra. Olvasok is sok tech oldalt, fórumot. Ezekből a véleményem.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
janeszgol #34 üzenetére
Amikkel te találkoztál jók voltak. De írtad tudod az S9 bajos volt, míg más pár hszel előtted írta, hogy neki 5 évig nagyon bevált az S9. Nekem is van ismerősöm több Alcatele is volt, szerinte szép képeket csinált és jó telefon volt mind. Szerintem meg a képek nem voltak jók a készülék se volt jó. Eltérőek az igényeink. Van akinek a Dacia Sandero kiváló minőségű, és mindenre elég, másnak az X7 is szűk és szar az anyag használata.
-
sfdrakex
nagyúr
Ahogy olvasom a hszeket, pontosan kijön mi a gond az Alcatellel, meg a Doogee, Leecoo stb márkákkal. Egyikőtök azt írja jó az Alcatel S9ese volt 5 évig, nagyon tuti. Másikotók írja, jó az Alcatel bár voltal rossz szériák, mint az S9.
Tehát a gond az, hogy marha nagy a minőségi szórás. Aki szerencsés kifog egy jót, de sok a selejtes darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- VPN topic
- Gamepad
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Android szakmai topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Nintendo Switch 2
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged