Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
150 ezer embert kérdeztem meg, 3 földrészen 8 árkategóriában. Különböző bőrszínüeket és vallásuakat. Ezek alapján ....
Vaze, szerinted? Ismerettségi körömből indultam ki nyílván. Többen panaszkodnak Doogee, leagoo, Leeco márkákra mint Apple, Samu, Huawei, Xxiaomikra. Olvasok is sok tech oldalt, fórumot. Ezekből a véleményem.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
janeszgol #34 üzenetére
Amikkel te találkoztál jók voltak. De írtad tudod az S9 bajos volt, míg más pár hszel előtted írta, hogy neki 5 évig nagyon bevált az S9. Nekem is van ismerősöm több Alcatele is volt, szerinte szép képeket csinált és jó telefon volt mind. Szerintem meg a képek nem voltak jók a készülék se volt jó. Eltérőek az igényeink. Van akinek a Dacia Sandero kiváló minőségű, és mindenre elég, másnak az X7 is szűk és szar az anyag használata.
-
sfdrakex
nagyúr
Ahogy olvasom a hszeket, pontosan kijön mi a gond az Alcatellel, meg a Doogee, Leecoo stb márkákkal. Egyikőtök azt írja jó az Alcatel S9ese volt 5 évig, nagyon tuti. Másikotók írja, jó az Alcatel bár voltal rossz szériák, mint az S9.
Tehát a gond az, hogy marha nagy a minőségi szórás. Aki szerencsés kifog egy jót, de sok a selejtes darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Suzuki topik
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest