- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
Na gondoltam, hogy nekiugrasz az aláírásomnak.
Nézd a termék amit használok amellett, hogy tökéletes számomra, nekem 4-5 évig telefon lesz és még akkor is egy jól használható készüléknek fog számítani. Az, hogy egy 15 éves autó árát ráköltök ami leosztva 4-5 évvel az évi 100 ezret jelent. Úgy gondolom, semmivel nem rosszabb mint aki évente cseréli a telefonját 100 ezret ráköltve az újra.
Igen nekem ez az Alcatel nem a kategóriám jelenleg, de volt idő nem is kevés amikor hasonló telefonokat használtam. Persze akkor is próbáltam mindig valami nem alapot venni. Voltak Alcateleim, nem bírtuk egyikkel sem egymást. Van bennem ellenszenv nem tagadom, de nem alaptalanul. -
pecccccccca
őstag
A vásárlók hülyének nézéséről hallottál már?
Na pont ezt teszik azok a gyártók akik ilyen szennyeket adnak ki... Nem mellesleg csak termelik az amúgy is roskadásig telt elektromos szemét gyűjtőket. Mondjuk Vietnámban meg Bangladesben ódákat zengenek az alsóbb rétegek, mert legalább van munkájuk. Ott forrasztgatják szét a sáros utcában az alaplapokat, paneleket, egységeket és szortírozzák napi 2 dollárért...
Mondjuk, ha innen nézzük még előnyük is van ezeknek az elektromos hulladékoknak. Valakiknek az asztalra való kenyeret jelentik. Csak az a szörnyű benne, hogy ezeknek az embereknek nem ebből kellene megélniük... -
gyépés
aktív tag
Elmondom neked is, a tényleg alap funkciók, megbízhatóan nem ebben a kategóriában vannak szerintem, hanem a 35k fölöttiben. Mit nem lehet ebben megérteni? Állati sok karaktert elpocsékoltam, hogy ez átmenjen, de ezek szerint nem sikerült. Neked lehet ellenvéleményed, nem szavar. Szerintem te tévedsz, szerinted én ennyi, csak légy szíves olvasd el, ha valamire reagálsz!
-
gyépés
aktív tag
Nem érted úgy látom. Egyrészt a duplája az mondjuk plusz 20 ezer forint. Ami azért nem ugyanaz, mintha 5 milliónak a duplája lenne. Sajnos 20 ezer forint manapság nagyon nem számít nagy összegnek egyrészt, másrészt maga a telefon több, mint duplája érték. Minden szempontból. Én nem mondtam, hogy egy kategória, de igenis összevethető a kettő. Szóval úgymond kis felárért sokkal, de sokkal jobb telefont lehet venni, ez a lényeg.
És el is jutottunk a másik lényeghez: ez az egész belépő kategória értelmetlen szerintem. Amiket leírtál alapfunkciók használhatók rajta, de kizárt dolognak tartom, hogy kompromisszummentesen, és hogy hosszabb használat során sem lenne még több gond. Ha tényleg megbízható belépő telefont akarunk, az a 35 ezres kategóriától indul, és min 3/32, de inkább 4/32 manapság. Ami ez alatt van, felesleges legyártani szerintem. Csak arra jó, hogy a kis pénzű, nem hozzáértő embereknek elvegyék a pénzét. Marginálisan pár minimalizmusra vágyó hóbortos szereti tényleg, a többieknek inkább fájdalmas. Nekem ez a véleményem, nem változott.
Egyébként ha édesapád épp telefoncsere előtt áll, vesztek neki egy ilyen kategóriás telefont, vagy inkább a 35 ezer + kategóriából nézegetsz? Én biztos az utóbbiból válogatnék...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel 1B a legalsó kategóriában próbál up to date alternatívát nyújtani azoknak, akik a lehető legalacsonyabb áron szeretnének már okosnak mondható eszközt beszerezni. Az Android Go rendszer jó választás volt, de csodára nem érdemes számítani.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest