- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
hibavissza
üzenetére
Én ezzel kiegészíteném: albacomp szervíz-->bukásDe abszolút egyetértünk!
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
blokad, GeryFlash és Tikakukac! Ha lesz időtök, itt vagy privátban írhatnátok pár storyt a szervízes dolgokról. Én is szívtam velük(csak én HPval, MSi-n kívül ugyanis szintén itt kellett szervizeltetni, sőt a Yamaha eszközeit is, amit végül nem kellett szerencsémre, de mikor megláttam a garancia levelen, hogy "albacomp" a vészjósló zöld pecsétjével, a rosszullét kerülgetett), ahogy az előbbi hozzászólásom is bizonyítja. A székesfehérvári "szervizközpontot" említettem? 3 hétig, 2 naponta! telefonáltam rájuk, hogy hogy áll gépem javítása. Szerintem ott összegyűjtötték a gépeket, ültek rajtuk, nagy nehezen bevizsgálták, mondtak rá egy horribilis javítási összeget és 5000 ft-ért átvehetted szintén 2 hét múlva a szervízponton a rossz készülékedet. Most sikerült is felhúznom magamat..
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Tényleg csődeljárás alatt van? Remélem felszántják és sóval is beszórják a környékét! Mikor a megboldogult HP nx6110-em fél évente náluk kötött ki(kb 5 évvel ezelőtt), mint (új)szegedi hivatalos szervízpontnál, a hozzáállásuk mindent elárult. Vita a garanciáról(mindig nekem volt igazam), a leadott kábelekről, hibásan kitöltött megrendelő és hibafelvételi lapokról mindig volt. A slusszpoén az volt, mikor a hibafelvevő srác a 2. látogatásomkor mikor lejárt a garancia beszólt, hogy ő nem venne magának laptopot, ennyiért meg főleg nem. Hát elküldtem kultúráltan melegebb éghajlatra és rájuk b***tam az ajtót.
-
Neurotoxin
őstag
Sata drivert belehet integrálni nDrive-al az XP telepítőjébe. Én is ökörködtem egy ideig egy Acer 5315ösön, mire sikerült, jó volt a driver, de valamiért nem szerette, már majdnem kihullott a hajam tőle,de egyszercsak sikerült.
Albacomp? Ők javították a HP meg MSi notikat régen. A hozzáállásukat inkább hagyjuk.....
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Filmvilág
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én ezzel kiegészíteném: albacomp szervíz-->bukás