Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.istván
tag
válasz
sanci777 #154 üzenetére
A Táp bajokat kissé vitatom, de persze kizárni nem lehet, bár a tapasztalatom azt mutatja, hogy u.az a táp, egy másik lapon meg tökéletesen műxik, holott előtte, ha igaz kivégzett egy deszkát!!! Valószínűleg a korábbi alaplap ezen anomáliákra, érzékenyebben reagált!!! Az csak természetes, hogy egy üzembe helyezést megelőz, egy teljes feszültségkiosztás mérés!!
-
Rive
veterán
válasz
sanci777 #157 üzenetére
Tényleg jó vagyok a témában.
Van, amit fölösleges bonyolítani. Ha legtöbbször (és akkor ezen a ponton aki jó a témában, az tudja, hogy melyik esetek tartoznak ide!) a kondihibák alapvető oka az (hétköznapi használathoz tartozó elvárható) élettartam túllépése, akkor pontosan annyi és csak annyi erőfeszítést vagyok hajlandó befektetni az efféle esetekbe, amennyit érdemelnek.
Aki jó a témában, az tudja, melyik esetben érdemes ezen túl is hibát keresni. Minden esetben végigmenni a teljes rutinon egyszerűen önkib@szás, nulla járulékos eredménnyel.
Anno, amíg volt bennük pénz, gyúrtam egy ideig a CD-romokat. Az első adagnál végigmentem a teljes rutinon, két-három órát is tököltem egy-egy hiba fölött, persze legtöbbször fölöslegesen, mind szakmailag, mind megtérülésileg. Aztán mind a saját, mind az üffelek jól felfogott érdekében ~ 15 percre (!!!) lett redukálva a meló érdemi része, és ez jól le is fedte a meghajtók ~ 98 százalékát.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged