- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macman507
aktív tag
Egyébként maga a videó is gyakorlatilag csak reklám, ha jobban belegondolunk, mert egy terméket mutat be, meg tesztel, az elején, meg a végén még pluszban van valami kis reklámbokk
(LinusDickRips... és társai)
Szóval nem esnek el ők olyan sok bevételtől, ha valaki adblockot használ. -
törölt tag
én pl tudom hogy lehet megkerülni a reklámokat mégsem teszem yt-n se, mert csak azokat nézem ott is 99,9%-ban, akikre fel vagyok iratkozva, tehát a kontent érdekel amit gyárt. Innentől pedig azzal a 10 centtel vagy akármennyivel amit azért kap mert megjelent a reklám, hát támogatom ha már ugye... ezért whitelistes a ph is.
egyébként ezen gondolatmenet mentén ha a videósok akiket nézek behoznak fizetős csatornát, és a kontent is igazodik hozzá, akkor simán fizetek érte.
az egységsugarú usert meg egyáltalán nem érdekli hogy van e reklám előtte vagy sem. általában akit ismerek egyszerűen le se sz@rja. fullscreen egyébként is, az alsót max kikattintja, 3 sec után meg kivágja a reklámot ha bejött és kész. ez szerintem nem akkora gond. ha mindenki blokkolná, a google addig dolgozna rajta amíg nem tudnál nézni rajta semmit blokkolóval, így is nullszaldó körüli a történet, ha most elindulna masszív veszteséges irányba az senkinek se lenne jó. neked se.
-
Kékes525
félisten
Teljesen igazad van, de amikor a jelszavukat kiadják egy egyszerű phishing e-mail-re akkor nem csodálkozom. A legtöbb ember a google-t csak úgy tudja használni, hogy beír egy szót, vagy egy kilométeres kérdőmondatot. A szakmai fórumokat, mint a példásul a prohardvert az egyszerű felhasználó nem ismeri. Még a kérdés feltevéséig sem jut el, mert el sem tudja képzelni, hogy ilyen létezhet. Sokan, a TV-jük távirányítóját sem ismerik, legfeljebb a csatornaváltás és a hangerő változtatás funkciót. Egyszóval az átlagember nem ismeri az informatikát, általában a technikát, tudományt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest