Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért rohadjanak meg a PC és konzolgyártók is. Nem játszok, de két játék után sopánkodom, ami konzolos, és mily meglepő, mindkettő exkluzív cím. Heavenly Sword (PS3) és a cikk témája. Szemétség...
-
A Remedy egy ribanc. Szopatni a népet a PC-s verzióval, aztán a fejlesztés derekán eladni az egészet az MS-nek, csöppet vérlázító csak.
Én bizony lószart se fogok venni már tűlük.Pedig a Max Payne 2 bezzeg... a korában fotorealisztikus volt, vadállat fizikával (Havok), és nevetséges gépeken elfutott.
-
Morden24
nagyúr
Ha addig készül, ameddig az első rész, akkor legalább a következő retardált generáció-részelemeknek is lesz lehetőségük picsogni, hogy méé Xbox1440-exkluzív, amikor a fejlesztés elején azt mondták, hogy Playstation 5-re is lesz, meg intel i9 Melon-on is tesztelték...

-
BalaNce87
addikt
2. részre van idő hogy megcsinálják, de pc-re megcsinálni már nincs elég ember?

-
Thome
veterán
Cumizzatok le a 2. részetekkel együtt, ha nem kapjuk meg amúgyse pc-re...
-
lordEVO
tag
100% hogy sikeres lesz a játék eladási téren is. +1-el én is növelem az eladásokat

-
Sicilian
addikt
Pc-re lesz, ez a főbb kérdés

-
Ezen demozzák majd a 6 magos vagy tököm tudja hány magos procit aztán megint kiadják boxra.

-
gábbor
tag
Akinek nincs xboxja, de megnézne a végigjátszást keresse youtube-on, fent van HD-ben. Én is úgy néztem végig.

-
luckR
csendes tag
Igen jöhetne, nagyon nagy játék
X360-on élvezhetőbb az ilyen, mert elég nagy gép kéne hozzá szerinte, ami nem mindenkinek van meg...egy normálisabb VGA árából megveheted az Xboxot. -
ysoltee85
aktív tag
hát ha az eladásoktól fog függni, hogy lesz-e 2. rész, akkor az már biztosnak tekinthető!
annyit marketingeltek a játék körül, hogy még azok is meg fogják venni, akik nem rajongói a műfajnak, szimpla kiváncsiságból.... bár egyelőre nézzük meg az első részt! -
Devid_81
félisten
Elég gyorsak a fiúk
-
a_nitto
csendes tag
Derűsebb Napot!
Inkább pc-re hoznák ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest