- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
netguru10
aktív tag
válasz
Dr. Akula #78 üzenetére
Hát igen,legtöbb esetben mindenki a saját tapasztalatai alapján alkot véleményt egy-egy komponensről. Persze van aki számításba veszi,hogy más(ok)nál eltérő értékekkel produkálhatja ugyan azt az eredményt,már ha a körítés mellette azonos. De ugyebár,elég ritka,hogy két teljesen azonos összeállítás legyen két user gépében. De ez így is van jól,hiszen mind különbözőek vagyunk,különböző ízléssel.
Az OC huszárokkal pedig szerintem semmi gond nincs,hiszen ők csak a legtöbbet szeretnék kihozni a helyenként igencsak túlárazott cuccaikból. (Persze mindezt saját felelősségre)
Az macskaszárítós és VGA-s hasonlat pedig nagyon találó. És még lehetne fokozni,de úgy gondolom,hogy abban egyet értünk,hogy ott (USA) az emberek,nem a logikájukról híresek...
-
netguru10
aktív tag
válasz
Dr. Akula #53 üzenetére
Csak a megnyugtatásodra írnám,hogy nem vett senki sem semmit nekem,mindenemért magam dolgoztam meg! (több mint 15 éve vettem az első gépemet,amit a fizetésemből spóroltam össze.) És nem kell sem télen,sem nyáron attól paráznom,hogy bármi baja is lesz a gépemnek még OC-val sem! És nincs gariztatni semelyik komponensem sem! Egyébként az egyik gépemben nekem is egy ROG-os lap dolgozik már több mint 4 éve teszem hozzá,hogy nem alap órajeleken 0-24-ben mindenféle gond nélkül. Nekem aztán édes mindegy,hogy neked milyen cuccaid vannak,csak egyikbe sem illik bele a cikkben szereplő ram.
Mégis itt vered a nyálad,hogy ez ilyen,meg olyan...
Na de mindegy is,hiszen a Te szavadnak nem sok súlya van,mint ahogyan már pár kolléga azt érthetően ki is fejtette.
De csak erőlködj nyugodtan tovább,biztos lesz hozzád hasonló "értelmiségi" aki majd osztja a nézeteidet!De részemről nincs harag...
-
netguru10
aktív tag
válasz
Dr. Akula #49 üzenetére
Szerintem ülj le és olvasgasd a "mesekönyvedet"!
Nem,hogy inkább figyelnél és tanulnál azoktól,akiknek van is tapasztalatuk.Mellesleg egy dologra azért kíváncsi lennék,hogy ha annyira antifeszültség vadász vagy,akkor miért van "K"-s procid Dominator rammal egy Rampage Extreme labban? Hiszen ezek a komponensek,szabályosan könyörögnek az OC után!
-
netguru10
aktív tag
válasz
Dr. Akula #18 üzenetére
Szerintem komoly gondok vannak nálad,főleg ha ennyire érthetetlen vagy! Már vagy három kolléga is elég érthetően leírta,hogy "ez tuning RAM"! De Te még ezek ellenére is erőlködsz az 1333Mhz-es DDR3-addal,meg a "Fujitsu mesekönyveddel",hogy ez a ram,így meg úgy,de nem jó!
Szerintem én a helyedben ezen elgondolkodnék! (Pacsi
)
-
netguru10
aktív tag
Végre valami "normális" ram.
És még a színvilága is passzolna gép belvilágához! Éppen vásárlás előtt vagyok. Szóval,ez jól jönne. (4x8GB meg is felelne)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest